in

Gaby Blaaser laat ze er weer losjes bij hangen

Bachelorette-Gaby Blaaser heeft op haar social media een pikante foto gedeeld. De blondine kan al rekenen op honderden reacties in een korte tijd.

“Happy Monday”, schrijft Gaby bij onderstaande foto. Ze heeft in ieder geval voor een perfecte ochtend gezorgd bij een volger: “Goeiemorgen Gaby, fijne dag maak er wat moois van. Ik ben alweer blij na het zien van deze foto.

Lees ook  81-jarige vrouw pleegt zelfmoord omdat ze geen pensioen meer kreeg.

Wat een perfectie”, aldus een fan. Anderen reageren met: “Ik moet gewoon werken, dus zo’n “Happy Monday” is het nou ook weer niet”, “Leuke foto van je Gaby Blaaser ❤”, “Ziet er weer goed uit”, “Mooie lach heb jij toch dame” en “Wat ben je toch een prachtige meid”.

Overigens hebben fans van het populaire programma De Bachelorette vorige week kunnen bieden op een unieke champagne-date met Niek Marijnissen.

Lees ook  Helpt het slikken van vitamine D tegen het coronavirus?

Zo kon men via de app VakantieVeilingen.nl bieden op een date met de charmante realityster, maar daarvoor moesten ze wel diep in de buidel taste. Op het moment van schrijven stond de teller namelijk al op 2307(!) euro. Niek is bekend geworden door zijn deelname aan datingprogramma en heeft sindsdien duizenden fans.

Man (23) verdacht van mishandelen vriendin: ‘Hij was eerder zo lief’

Marieke Elsinga ‘gaat vreemd’ Foto’s