in

Gaby Blaaser laat niks aan je verbeelding over met deze pikante foto’s

De rondingen en uitlijnen van Gaby Blaaser (33) zijn voor haar volgers goed te zien op Instagram. En daar is ze trots op, blijkt uit haar interview met de LINDA. “De sexy versie van mezelf vind ik de allerleukste”, vertrouwt de Insta-babe het blad toe.

“Laatst werd me veel geld geboden voor één nacht seks”
De pikante kiekjes van Gaby kunnen rekenen op gigantisch veel likes en comments. Maar die foto’s kosten heel wat moeite om te maken, onthult ze bij LINDA.

“Op Insta zoek ik altijd naar de mooiste manier om te poseren. Liefst een tikkeltje ordinair”, vertelt de blondine. “Iedere week maak ik foto’s met een vriendinnetje (…) Ik werk keihard voor mijn lijf.

Lees ook  Deze video van een zwemmende spin is hier om je zomer te ruïneren

Ik houd van strak met curves. Daarvoor train ik vijf keer in de week samen met een personal trainer, doe aan krachttraining en let op mijn calorieën. Maar drink wel mijn wijntje en eet ook brood.”

Volgens Gaby duurt “de voorbereiding” voor zo’n foto “vaak het langst.” En ze legt precies uit hoe dat in zijn werk gaat.

“Voor de foto’s waarop ik in een opengewerkte bodystocking doe alsof ik een hap neem van een mega hamburger of popcorn, loop ik eerst een paar uur door de supermarkt”, legt de oud-Spangas-actrice uit. “Aan sponsoring of product placement doe ik (nog) niet. Ik ben kritisch. Een merk moet bij mij passen.”

Lees ook  Wauw! Maak kennis met de onwijs knappe vrouw van Rico Verhoeven

Ook vindt Gaby het onnodig om haar cosmetische ingrepen door een ander te laten financieren. “Ik heb een lelijke krak bij mijn wenkbrauwen laten botoxen, maar dat betaal ik liever zelf.”

En ze vindt de kritiek die ze krijgt onder haar kiekjes absoluut onnodig. “Als je toegeeft aan kritiek, verloochen je jezelf.

Inmiddels heb ik mijn volgers opgevoed en zijn de comments veel positiever. Je moet ook niet te vaak je postvak openen, want daar zitten gekkies in.

Laatst werd me veel geld geboden voor één nacht s*ks. Uiteraard ga ik nergens op in.”

Collega onthult: ‘Bridget is echt kapot’

Buren na dodelijke steekpartij Wageningen: ‘Moesten drie keer 112 bellen’