in

Frans Bauer haalt keihard uit naar Marco Borsato en Andre Hazes

Frans Bauer heeft een nieuw liedje uitgebracht en dit lijkt een keihard statement te zijn richting Marco Borsato en Andre Hazes.

De nieuwe single gaat namelijk over mannen die vreemdgaan en hun vrouw verlaten. Een anonieme bron laat weten dat Frans dit lied inderdaad heeft gemaakt naar aanleiding van de escapades van Andre en Marco.

Frans Bauer geeft het zelf niet direct toe, maar zegt er indirect het volgende over als er in een interview wordt gevraagd of dit liedje aan zijn collega’s Andre en Marco is gericht:

“Als je om je heen kijkt, zie je wat er in de coronaperiode gebeurt. Er gaan toch veel mensen uit elkaar, ook in het artiestenvak.

Lees ook  Geert Wilders is getrouwd met een Turk

Ik vond het een mooi thema om daar een lied over te maken. Het is ook waar. Vaak weet je pas wat je mist, als je het kwijt bent.”

Frans Bauer houd wel een stok achter de deur en dekt zich natuurlijk in. Hij zit niet te wachten op ruzie met Andre en Marco.

“Je kunt nooit in andermans keuken kijken. Dat is ook niet iets wat ons aangaat. Dat moeten ze zelf maar bekijken.

Uiteindelijk gaat het erom dat mensen gelukkig zijn en als het niet gaat, dan werkt het niet als je samenblijft. Maar het liedje is niet direct aan hen opgehangen.”

Lees ook  Vader en zoon vinden botresten in bosgebied Limburg - Kinderschoen gevonden!

Frans Bauer zou zijn vrouw Mariska zelf nooit verlaten. Dit kost ook gewoon te veel geld zegt Frans op een grappende manier in het interview.

“Op het moment dat ik van Maris af zou gaan, krijgt zij gewoon de helft van wat ik heb verdiend. Dus dan denk je wel twee keer na voordat je scheidt.”

Frans Bauer belandt trouwens wel vaker in een ruzie door zijn uitspraken. Zo had hij het laatst ook aan de stok met Marianne weber.

Goed nieuws! volle zalen zijn weer mogelijk

Politie zoekt ruiter die handhaver gewond achterliet