in

Foto van ‘verdrietige vader’ in lege winkel gaat viraal en zorgt voor ommekeer

Het openen van een nieuw bedrijf is niet eenvoudig. Het vergt toewijding, vasthoudendheid en soms ook een beetje geluk.

Op 9 maart plaatste Billy By een foto van zijn vader op Twitter. Zijn vader had net een donutwinkel geopend in Missouri City, Texas.

„Mijn vader is verdrietig omdat niemand naar zijn nieuwe donutwinkel komt,” schreef hij erbij.

De jongen hoopte een beetje enthousiasme te creëren, zodat er wellicht een paar klanten langs kwamen. Wat hij nooit had verwacht was dat het bericht viraal ging en een stormloop veroorzaakte.

Lees ook  Gepeste Quaden (9) niet naar Disneyland met half miljoen euro: ‘We schenken alles aan goede doelen’

In korte tijd ging het de tweet viraal en kwam steun van elke hoek in de wereld. Dat niet alleen! Klanten kwamen massaal en binnen no time waren de donuts uitverkocht.

In slechts enkele dagen had de Instagrampagina van de winkel 62.000 volgers! De volgende dag plaatste Billy een update op Twitter:

„Ik wilde jullie gewoon allemaal updaten! We hebben alle donuts verkocht! Jullie zijn fantastisch. Ik kan jullie nooit genoeg bedanken voor alle steun die we hebben gekregen. Het betekent veel voor mijn familie,” schreef hij.

Lees ook  Monique Westenberg staat stil bij haar overleden 'pindamama'

Aan zijn vaders glimlach te zien, is hij een stuk blijer! Het is prachtig om de positieve kant van sociale media te zien! Vind je ook niet? Vergeet niet dit positieve verhaal te delen met jouw vrienden op Facebook!

Man overleeft uren vermist op zee door zijn spijkerbroek drijfbaar te maken

Man rent zijn brandende huis in om z’n hond te kunnen redden