in

Famke Louise openhartig over plastische chirurgie

Al jaren gaan er geruchten dat Famke Louise aan zichzelf heeft laten sleutelen. Zo zou ze bijvoorbeeld haar billen hebben opgevuld en haar lippen een handje hebben geholpen.

Wij spraken haar en niets is minder waar. Sterker nog, de zangeres wil niets met plastische chirurgie te maken hebben.

Onrealistisch beeld
Famke realiseert zich dat ze een voorbeeldfunctie heeft en gaat daar dan ook bewust mee om. “Botox en alles wat met plastische chirurgie te maken heeft, zal ik niet supporten. Ik zal het ook zelf nooit doen, omdat ik vind dat iedereen mooi is op zijn eigen manier.”

Ze laat weten niet graag een onrealistisch beeld te creëren. “Ik ben ook erg tegen Photoshop en bewerk mijn foto’s alleen als het gaat om de helderheid of om ze iets scherper te krijgen. Verder verander ik nooit iets aan een foto.”

Lees ook!
Echtgenoot (83) en vrouw (82) eten al 23 jaar lang elke dag McDonald’s en zeggen dat het hen fit en gezond houdt.

Onbetaalbare items
Ook wat betreft veel geld uitgeven, doet Famke daar liever niet aan mee. “Ik houd ervan om af en toe iets leuks te kopen, maar ik walg van mensen die dat te veel laten zien.

Vooral als het om onbetaalbare items gaat. Ik vind dat helemaal niet cool. Op die manier creëer je ook een onrealistisch beeld.

Vooral voor de jeugd. Sowieso kan lang niet iedereen designerkleding betalen en door dit te promoten kunnen mensen zelfs in de schulden komen.”

Big spender
Ze vindt zichzelf dan ook geen big spender. “Ik heb verder ook geen obsessie voor een bepaald merk.

Mij maak je ook vaak gelukkiger met een mooie tas van Zara dan met een paar Gucci-schoenen.” Ook vroeger was ze nooit echt bezig met merkkleding.

Lees ook!
Kijkers oneens met uitspraak van Mr. Frank Visser: ‘Er klopt niets van!’

“Het boeide me allemaal niet zo. Ben dus wat dat betreft altijd hetzelfde gebleven. Ik kocht toen al vrijwel alles omdat ík het leuk vond.

En dat doe ik nu nog steeds. Mijn kleding kocht ik als tiener ook al snel van mijn eigen geld. Daar werkte ik hard voor.”

Milieubewust shoppen is de volgende stap. “Ik zit op dit moment in een proces. Ik let op wat ik koop, maar ik blijf ook een artiest en vind het belangrijk om verschillende en exclusieve items te hebben.

Al kijk ik nu wel altijd of het milieuvriendelijk en diervriendelijk is gemaakt.” Het hele interview lees je in de nieuwe Grazia die nu in de winkel ligt.

Bikinifoto Jennifer Lopez maakt diepe indruk op fans

Zo zien de oudste twee kinderen van André Hazes eruit