in

Ex-vriendin onthult: ‘Rico stuurde bloemen naar Yolanthe met andere intentie’

Rico Verhoeven en Jacky Duchenne zijn niet langer een koppel. Ze zijn na dertien jaar uit elkaar gegaan.

De twee zouden uit elkaar gegroeid zijn. Maar nu lijkt er een hele andere reden aan het licht te komen, namelijk dat Rico met een andere bekende Nederlander zou flirten!

‘Bofkont’
Yolanthe postte vorige week een filmpje op Instagram waarin haar zoontje Xess Xava bloemen legt bij de familietombe van de familie Cabau. Ze kreeg er veel reacties op, waaronder een van Jacky.

Zij schreef het volgende: ,,Staan de bloemen van Rico er ook bij? Die van 800 euro? Bofkont, ik heb nog nooit een Valentijnscadeau gehad!”

Ze post er wel twee smiley’s bij, maar het is een bijzondere grap omdat de twee een aantal dagen later uit elkaar zijn gegaan.

Ex-vrouw kidnapt dochter en verdwijnt – 12 jaar later krijgt vader een telefoontje en ziet lijkbleek

Jacky heeft de Instagrampost dan ook verwijderd, maar Shownieuws heeft er nog een foto van. Veel mensen vragen zich het volgende af. Waarom zou Rico wel een peperdure valentijnscadeau verzenden naar Yolanthe, maar nooit iets gekocht hebben voor zijn eigen vriendin? Daar moet wat achter zitten. Een vriendin van Yolanthe beweert dan ook dat de intentie van Rico heel anders was dan dat hij zegt. .

Verhoeven liet maandag aan De Telegraaf over de bewuste kwestie weten: „Vervelend dat dit een topic is geworden dat totaal niet ter zake doet. Ik stuur regelmatig attenties naar mensen. Of het nou merchandise, een gesigneerd boek, of een bloemetje is.”

Monique wil voor altijd bij André blijven

„Jacky en ik zijn weliswaar al een tijd uit elkaar, maar wonen nog in een huis omdat we nog een goede oplossing voor de woonsituatie moeten vinden. Elk contact met wie dan ook, komt dan ineens in een ander daglicht te staan. Alleen hier was het niet op z’n plaats omdat het niet om deze persoon ging en al helemaal niet met de lading die het nu krijgt. Jacky heeft haar bericht snel weer verwijderd en daarmee was de kous af. Vervelend dat het nu een eigen leven gaat leiden. Dit heeft verder niets met onze definitieve breuk te maken.”

Deze piercing helpt je van migraine af

Tiener (17) loopt flinke steekwonden op in gezicht en arm