in

Emotionele ex Rico heeft spijt van opmerking aan Yolanthe

Jacky Duchenne, de ex van Rico Verhoeven, geeft uitleg over de opmerking die ze eerder vandaag onder een video van Yolanthe zette.

Op de video die Yolanthe deelde waren veel bloemen te zien, bedoeld voor haar overleden vader. “Staan de bloemen van Rico er ook bij? Die van 800 euro?”, schrijft ze onder de video.

“Bofkont, ik heb nog nooit een Valentijnscadeau gehad!” De reactie is inmiddels verwijderd. Inmiddels heeft Jacky op haar eigen Instagram gedeeld waarom ze deze reactie postte.

“Emoties vliegen alle kanten op. Pijn, verdriet, angst en hoop… Ik reageerde niet goed op de verzonden valentijnsbloemen (ik keek haar filmpje zonder geluid dus dacht dat dit voor Valentijn was (impulsief foutje)) Echter hebben Ric en ik dit samen opgelost en is de kogel door de kerk, wij gaan beide onze eigen weg volgen. In alle rust en stilte hopen wij dit op onze manier te verwerken.”

Ouders geven zoon op voor adoptie – 26 jaar later ontmoeten vader en zoon elkaar en beseffen ze zich het onvoorstelbare

Eerder verklaarde ook Rico al dat dit geen Valentijnscadeautje was. “Jacky en ik zijn weliswaar al een tijd uit elkaar, maar wonen nog in een huis omdat we nog een goede oplossing voor de woonsituatie moeten vinden.

Elk contact met wie dan ook komt dan ineens in een ander daglicht te staan. Alleen hier was het niet op z’n plaats omdat het niet om deze persoon ging en al helemaal niet met de lading die het nu krijgt.

Schutter gezocht die vogels doodschiet vanaf balkon in Eindhoven: 'Wie doet nou zoiets?'

Jacky heeft haar bericht snel weer verwijderd en daarmee was de kous af. Vervelend dat het nu een eigen leven gaat leiden. Dit heeft verder niets met onze definitieve breuk te maken.”

Dit is de reden van de breuk tussen Bridget en André!

Bikinifoto Jennifer Lopez maakt diepe indruk op fans