in

Eigenaars laten teefje alleen achter op parkeerplaats – ze huilt 9 dagen voordat ze wordt gered

Dit is echt hartverscheurend. Harteloze mensen besloten hun schattige hond op een parkeerplaats in Memphis achter te laten, om nooit meer terug te keren. Uiteindelijk werd het wanhopige dier gelukkig gered door een dierenorganisatie.

Negen dagen lang bleef de arme Samantha huilend en blaffend tevergeefs op de parkeerplaats wachten totdat haar baasjes terugkwamen om haar op te halen.

Gelukkig werd Samantha ontdekt en gered door de dierenorganisatie Arrow Dog Rescue. Mary, die het gehuil van de viervoeter hoorde, filmde de hond en plaatste de video op Facebook.

Lees ook  ‘Levensecht Dumbo’ babyolifantje sterft nadat achterste pootjes knakken.

Toen ze zag dat er niemand voor haar kwam, wilde Mary Samantha helpen, maar de arme, gekwelde hond weigerde iemand te laten naderen … Pas negen dagen later vertrouwde ze Mary eindelijk en liet ze zich naar de opvang brengen.

Arrow Dog Rescue schrijft dat Samantha getraumatiseerd was en moeite had om in slaap te vallen, nadat ze door haar harteloze eigenaren was achtergelaten.

Lees ook  Straathond die een liefdevol huis heeft gekregen, ziet iets bij het hek en leert baasje een belangrijke les

Gelukkig kreeg ze geleidelijk aan weer levenslust. Samantha werd verwend en kreeg langzaam haar zelfvertrouwen terug. Eindelijk was ze klaar om geadopteerd te worden door een liefdevol gezin dat haar nooit in de steek zou laten!

Helaas is Samantha niet het enige dier dat wordt gedumpt. Mensen die overwegen een hond te nemen, moeten beseffen dat dit een grote verantwoordelijkheid is. Bedankt aan Mary en de organisatie die voor deze prachtige hond heeft gezorgd en haar nieuwe liefhebbende gezin!

Jager die trots met gedode dieren poseert, krijgt baan als natuurbeschermer

Suzanne Schulting knalt net deze pikante foto online!