in

Echtgenoot (83) en vrouw (82) eten al 23 jaar lang elke dag McDonald’s en zeggen dat het hen fit en gezond houdt.

Tom Jones (83) en zijn vrouw Pauline (82) beweren dat hun dagelijkse bezoeken aan een fastfoodrestaurant hen fit en gezond houden.

Het koppel wandelt elke dag 4 km van hun huis naar hun favoriete McDonald’s in Southgate Street in Bath in het Verenigd Koninkrijk.

Pauline zei: “We wandelen telkens 4 km om er te geraken. We springen binnen om 8u30 om een koffie te drinken en kijken dan wat rond in de winkels. Rond 10 uur komen we terug voor een snack.” Tom voegde eraan toe: “We komen hier zeven dagen per week, elke dag.

“Tenzij we op vakantie waren hebben we op 23 jaar tijd geen enkele dag gemist”, zei Tom.

Lees ook  ZIEN: Gaby Blaaser trakteert haar volgers op 18+ video

Tom eet elke dag een Big Mac, terwijl Pauline naargelang haar stemming iets anders probeert. Pauline zei: “We komen hier graag elke dag terug omwille van de vriendelijkheid.

Het personeel is altijd zo behulpzaam – we voelen ons een onderdeel van het gebouw – onderdeel van het meubilair. We voelen ons alsof ze weten wie we zijn en ze zijn zo aardig.”

“We zeggen altijd dankjewel en dat gaat een heel eind mee. Het is als een tweede thuis voor ons. We houden ervan in de ochtend wanneer het niet zo druk en hectisch is als ’s middags. We zijn geen cafémensen en we waarderen de mensen die we vinden in McDonald’s.”

Lees ook  Wilfred Genee vindt dat de discussie rondom de uitspraken van Johan Derksen te fel wordt gevoerd.

Tom voegde eraan toe dat heel wat mensen de verkeerde perceptie hebben dat je dik wordt van McDonald’s. Tom zei: “Ik wil gewoon zeggen dat het nonsens is dat McDonald’s je dik maakt. Kijk maar naar ons!”

Volgens ons ligt hun geheim voor een gezond leven in het geluk dat ze samen delen en de wandeltocht die ze elke dag maken … Wat denk jij ervan? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit bericht met je vrienden!

Pestkoppen laten klasgenoot met hersenverlamming in beekje liggen en gebruiken hem als menselijke brug.

Dit is de ‘vergeten’ dochter van de geroemde volkszanger André Hazes