in

Duizenden spinnen vallen uit de lucht en dwingen mensen te rennen om te schuilen

Je denkt misschien dat je alles hebt gezien totdat je naar Brazilië reist. Geloof het of niet, een jongen heeft onlangs duizenden spinnen geregistreerd die uit de lucht vallen. Ja, het regende letterlijk spinnen. Ben je al bang?

Joao Fonseca dacht dat het net als elke andere dag in Minas Gerais zou zijn, vertelde hij een lokale krant. Hij zat eigenlijk in de auto toen een spin uit het niets viel en naast hem in de auto landde.

Doodsbang probeerde Joao erachter te komen waar de spin vandaan kwam. Toen hij naar buiten keek, was hij in shock toen hij duizenden spinnen in de lucht zag zweven. Hij besloot het moment vast te leggen op de camera terwijl hij in de auto bleef.

Inwoners van Espirito Santo do Dourado begonnen in afgrijzen te vluchten en zich in hun huizen te verbergen omdat ze dachten dat de spinnen gevaarlijk en giftig waren. Zoals een dierexpert het echter uitlegde, is het voorkomen volkomen normaal en hebben de spinnen geen gif.

De spinnen in de video staan ​​eigenlijk bekend als Parawixia Bistriata. Deze spinnen maken vaak grote webben die zich op 1 tot 2 meter van de grond bevinden. De webben creëren een soort zwevende kap, wat de spinnen in de video gebruikten om van het ene gebied naar het andere te reizen.

De massale migratie werd veroorzaakt door een verandering in het weer. De spinnen bewogen van een gebied dat warm werd naar een koele plaats. Bovendien reizen de spinnen meestal met hun hoofd naar beneden gericht, waardoor ze de indruk wekken dat ze vallen.

Hoewel de wetenschappelijke verklaring voor dit evenement helpt om de lucht te ruimen over spinnende regen, is het nog steeds een enge ervaring.

Wat zou je gedaan hebben als je Joao was? Zou je het moment hebben vastgelegd of zou je bevroren zijn uit angst? Vertel ons over een ander ongewoon fenomeen dat zich mogelijk heeft voorgedaan in de buurt van je woonplaats. Hoe reageerden de bewoners?

14 jarige droomde om s’werelds sterkste vrouw te worden – nu huilen kinderen als ze haar zien

Crimineel breekt in en probeert 6-jarig meisje te kidnappen, maar dan grijpen oma en opa hard in!