in

Draagmoeder bevalt van tweeling voor koppel: één maand later toont de DNA-test het onvoorstelbare

Om een draagmoeder te worden, en een tweeling dragen en dan beseffen dat één van de kinderen eigenlijk jouw biologische kind is, is ondenkbaar. Dat gebeurt alleen in films, toch?

Jessica en Wardell Allen waren gelukkig getrouwd en hadden twee kinderen. Jessica voelde echter dat ze mensen wilde helpen die geen biologische eigen kinderen konden krijgen, dus besloot ze een draagmoeder te worden.

Verwacht van een tweeling
Ze werd gekoppeld aan een paar uit China en begon met haar IVF-behandeling. In april 2016 kreeg ze het nieuws dat ze niet alleen maar één kind verwachtte, maar twee.

Jessica was zwanger van een tweeling. De arts legde haar uit dat dit ongewoon was, maar dat het ei soms kon delen en dus een tweeling kon geven.

Marco Borsato had affaire met vrouw van goede vriend

Het Chinese echtpaar kreeg te horen dat ze twee kinderen zouden krijgen in plaats van één en Jessica’s zwangerschap ging zonder problemen voorbij.

Na de geboorte werden de tweelingjongens volgens protocol snel bij Jessica weggehaald. Voordat ze dat waren, merkte ze echter dat het ene kind iets donkerder was dan het andere.

Een paar dagen later stuurde het Chinese koppel een foto naar Jessica.

Een paar dagen later stuurde het Chinese paar Jessica een foto van de tweeling en ze realiseerde zich al snel dat het paar veel verschillen had.

Eén van de jongens zag er niet Chinees uit – hij had dezelfde huidskleur als de andere kinderen van Jessica en Wardell. Dat was toen de bel begon te rinkelen, hoewel Jessica het onderwerp niet durfde aan de orde te stellen.

Kans op ‘witte donderdag’

DNA-resultaten
Slechts een paar weken later begon het Chinese echtpaar zich af te vragen of alles was zoals het zou moeten zijn.

Ze ondernamen een DNA-test en het bleek dat het onmogelijke mogelijk was geworden: het waren geen tweelingen.

Eén van de jongens was het biologische kind van Jessica en Wardell.

Na een lang proces konden ze hun eigen kind terugbrengen om met hen grootgebracht te worden – ze voelen nu dat hun familie eindelijk compleet is.

Vanzelfsprekend is dit een biologische afwijking. Meestal stopt de menstruatie zodra een vrouw zwanger wordt. In zeer zeldzame gevallen kan het echter doorgaan, waardoor een vrouw weer zwanger kan worden – ook al is ze al zwanger.

Bekijk de onderstaande video voor het volledige verhaal:

Dit zijn de gevolgen van een tijdje geen s*ks hebben

Ex van Rico Verhoeven plaatst pikante foto