in

Door deze oefeningen elke dag drie minuten te doen krijg je strakke billen

Kom maar door!

We willen dolgraag strakke billen, zonder elke dag naar de sportschool te gaan. Sommige vrouwen zouden dolgraag een bilpartij willen als die van Kim Kardashian en anderen dromen over billen á la Douten Kroes. Hoe dan ook zul je er wel voor moeten werken als je strakke billen wilt hebben. Je hoeft echter heus niet elke dag in de gewichten te hangen in de sportschool, want door elke dag drie minuten vrij te maken kom je al een heel eind.

En nee, het zijn geen squats

Lekker thuis
YouTuber Traci Steele deelt in een video zes oefeningen die allemaal slechts dertig seconden duren. Voor deze oefeningen hoef je niet naar de sportschool, je kunt ze gewoon thuis doen. Je hebt er niks voor nodig, hoewel een sportmatje de oefeningen wel wat comfortabeler maken. Hoewel je misschien zal denken dat een paar oefeningen van drie minuten niet zoveel effect hebben, heb je het mis. Na die drie minuten heb je het gevoel alsof je billen in brand staan.

Oefeningen strakke billen
In de onderstaande video kun je de oefeningen van Traci precies volgen. Makkelijker kan het bijna niet. Doe deze oefeningen elke dag en je zult al snel resultaat zien. Zorg er daarnaast voor dat je genoeg eiwitten binnenkrijgt, om je spiermassa op te bouwen. Succes!

Patty Brard reageert op dood ex: ‘Karma heeft geen deadline’

Jos Brech verraden en in de val gelokt!