in

Dode vrouw in woning, man opgepakt: “Kinderen zijn moeder kwijt”

In een woning aan het hofje Nieuw Bellevue in Bussum is zaterdag het lichaam van een vrouw gevonden. Vermoedelijk is zij door een misdrijf om het leven gekomen. Een 41-jarige man is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij haar dood. Zij woonden allebei op dit adres. “Ik kan het niet bevatten”, reageert een buurvrouw aangedaan schrijft NH Nieuws.

Over de doodsoorzaak wil de politie niets zeggen. Ook de leeftijd van de vrouw is nog onduidelijk.

Verder kan de politie niets zeggen over de relatie tussen het slachtoffer en de aangehouden man, maar buurtbewoners vertellen tegen de media dat het om een stel gaat.

Lees ook  Trein sleurt auto tientallen meters mee na botsing in Wouw: bestuurder komt om

Geschokte buren
Het hofje waar de man en vrouw wonen bestaat uit 18 sociale huurwoningen. Voor de camera van NH Nieuws reageren buren geschrokken. “De politie schreeuwde: laat je klauwen zien! Je wordt aangehouden voor moord.”

Op het adres woonden ook drie jonge kinderen, maar die waren niet in de woning aanwezig toen de politie zaterdagochtend aan kwam.

Weinig contact
“Ik zag de kinderen wel altijd veel op straat spelen”, zegt een aangeslagen buurman. Volgens hem was de opgepakte man postbode en deed hij postrondes op zijn brommer.

Lees ook  De rondingen van Iskra Lawrence, precies goed of veel te veel?

Verder zouden de mensen – de politie kon de relatie tussen de volwassenen en kinderen nog niet bevestigen – niet veel contact hebben met omwonenden.

Zaterdag en zondag is de hele dag onderzoek gedaan in de woning, maar de politie wil niets kwijt over wat daaruit is gekomen. Een omwonende belde zaterdag rond 5.00 uur ’s morgens de politie toen hij of zij iets verdachts hoorde in de woning.

Deze red velvet brownies zijn zó lekker en ontzettend makkelijk te maken

Vrouw hakt haar hand af voor uitbetaling van de verzekering – Krijgt niks en moet naar cel