in

Dit vakantieresort is speciaal voor dikke mensen

Bij een exotische strandvakantie denken we al snel aan mooie mensen met een strak lijfje die lekker liggen te zonnen. Maar ook de wat minder slanke mensen gaan op vakantie en daar speelt dit vakantieresort op het eiland Antigua slim op in. Zij hebben namelijk een resort speciaal voor dikke mensen.

Op het tropische eiland Antigua ligt in de Caribische Zee en is onderdeel is van het mini landje Antigua en Barbuda in – Daar staat het Catamaran Hotel, een verzameling van resorts waar je heerlijk vakantie kunt vieren op hagelwitte bounty stranden.

Buffet voor gretige eters
Sinds twee jaar staat er een resort met de zeer originele naam ‘The Resort’, waar plus size vakantiegangers heerlijk hun gang kunnen gaan. In eerste instantie lijk het op een normaal resort, maar er zijn wel een aantal aanpassingen gedaan. Zo zijn de stoelen steviger, de deuren flink wat breder en zijn de ligbedden van formaat XXL.

Lees ook  Iemands moeder heeft 4 zonen: Noord, West en Oost. Wat is de naam van de vierde zoon.

De badgasten kunnen op het resort drie keer per dag gebruik maken van het buffet, wat speciaal is aangepast voor stevige eters. Zo zijn de porties groot en is de keuze enorm uitgebreid. En na het eten kunnen de vakantiegangers lekker uitbuiken op het speciale privéstrand waar geen andere mensen komen. Zo hoeven ze zich niet te schamen voor hun ‘maatje meer’.

Bedenker van het resort is James King. Hij kwam op het idee voor dit speciale resort toen hij jaren geleden zag hoe een te dikke vrouw door haar strandbedje zakte. De vrouw in kwestie moest een schadevergoeding van $150 voor het kapotte stoeltje betalen aan de eigenaar.

Lees ook  Zo dan! Emma Heesters hoeft zich zeker niet te schamen voor haar lichaam

Bommetje

Tegen the Sun vertellen bezoekers Adam en Ami dat ze het fijn vinden dat er een speciaal resort voor hun is. “Ik spring in het zwembad en ik hoef me geen zorgen te maken hoe groot de plons wordt. Ook hoef ik niet bang te zijn dat ik door mijn stoel zak. Ik heb al heel vaak last gehad van plastic ligbedden die mij niet konden houden.”

Mocht je interesse hebben, dan moet je wel een goed gevulde portemonnee hebben. Voor zes dagen in The Resort betaal je $16.400. Voor dat geld word je wel van en naar het vliegveld gereden en kan je onbeperkt eten van het buffet.

Dodental watersnood België loopt op tot 41

Man veroordeeld voor het uithongeren van zijn partner die hij ‘te dik’ vond