in

Dit meisje is 4 jaar oud en haar “echtgenoot” is 25 jaar ouder dan haar. Maar DIT is de reden waarom de ouders het toelieten.

De 4 jaar oude Abby is afkomstig uit New York. Achter haar stralende glimlach schuilt een vreselijk geheim: ze heeft acute lymf leukemie, een vorm van kanker die voornamelijk kinderen treft. Momenteel is ze patiënte in het “Melodies Center for Childhood Cancers”, een gespecialiseerde kliniek in New York. Hoewel ze voor haar leven vecht, is het kleintje optimistisch, terwijl de gevaarlijke ziekte de bovenhand haalt op haar gezondheid.

Maar er is een lichtje in de duisternis: Abby is erg nauw bevriend met haar verpleger, Matt Hickling. Ze bezoekt hem elke dag om haar inentingen te krijgen. Ze vindt Matt zo leuk dat ze graag met hem zou willen trouwen.

Abby vertelt haar moeder over haar trouwplannen en legt haar uit dat ze bij haar volgende bezoek een ring om zijn vinger zal doen. Als Matt over de plannen van het kleintje hoort, is hij meteen voor het idee te vinden. Hij weet hoeveel dit Abby zal opbeuren en begint na te denken hoe ze het “huwelijk” kunnen uitvoeren.

  Grootmoeder draagt ​​haar trouwjurk na 63 jaar: de reflectie op de foto zorgt voor tranen in mijn ogen

Met de hulp van enkele collega’s plant Matt een huwelijksverrassingsfeestje voor de volgende dag.

Abby krijgt een prachtige jurk en Matt draagt een smoking.

Wanneer Abby binnenkomt, wordt ze bedolven onder de bloemetjes en zingende gasten. Op deze dag vergeet ze haar ziekte voor even. “Neem je mij tot echtgenoot?” vraagt Matt. “Ja!” schrijft het kleine meisje en knuffelt haar verpleger.

  Sadie’s ouders weten wie haar echt doodde: het wordt onthuld in schokkende doodsbrief

De twee wisselen snoepringen uit en geven elkaar taart te eten.

Hickling schreef over deze “huwelijksdag”: “Hopelijk is dit een dag die Abby en haar ouders voor altijd zullen herinneren en lachen wanneer ze eraan terugdenken! Ik zal dat alvast wel doen!”

En Matt gaf zijn favoriete patiënte zelfs een trouwcadeau:

Eerlijk, deze verplegers is een van de beste verplegers ter wereld. Hij deed werkelijk alles om Abby op te beuren. Uiteindelijk is optimisme zeer belangrijk voor deze kleine patiëntjes, omdat ze vaak hun eigen situatie niet kunnen begrijpen.

Als ook jij zo ontroerd was door dit verhaal, DEEL dit bericht dan met iedereen die je kent!

Deze 20-jarige heeft al 2 jaar niets meer gegeten. Als ze een bikini draagt, verandert alles door een opmerking van een vreemde. Verrassend!

Hond die aan extreem strakke leiband wordt gehouden heeft jullie hulp nodig!