in

Dit is wat mannen haten aan zoenen

Zoenen is de basis van het voorspel. Zoenen leidt tot opwinding en opwinding leidt tot dry humping, het gevolg daarvan is daadwerkelijke s*x en ja dat is het wel zo’n beetje. Maar er zijn ook een aantal dingen die kunnen gebeuren tijdens het zoenen die iets minder ideaal zijn.

1. Iedereen denkt van zichzelf dat hij of zij goed kan zoenen, maar alles is minder waar. Zoenen is een talent en voor elk talent heb je bepaalde vaardigheden nodig om het tot een succes te maken. Kijk bijvoorbeeld naar koken, autorijden en dansen, dat kan ook niet iedereen. Mensen vinden het niet leuk om toe te geven dat ze misschien wel niet zo goed kunnen kussen. En ze willen dat al helemaal niet te horen krijgen van een ander. Het kan dus heel goed zijn dat hij is opgezadeld met iemand die niet goed kan zoenen, of hij is zelf de boosdoener en niemand heeft dat hem ooit verteld.

2. Het krijgen van een tong achterin je keel. Je tong is essentieel bij een passievolle kus, maar moet je iemand daardoor laten kokhalzen? Nee, absoluut niet. Het doel is niet om je tong zo ver mogelijk in iemands mond te duwen, wees alsjeblieft voorzichtig.

Lees ook  Twee uitvaarten in plaats van diamanten huwelijk: alleen corona kon Frans en Lies scheiden

3. Veel te lang zoenen. Op een gegeven moment wordt het kussen een beetje langdradig en verliest het de aandacht. Dan dwalen je gedachten af naar hele andere dingen (de was moet nog worden opgehangen) en dat is niet de bedoeling.

4. Gebarsten lippen. Als je niet regelmatig een lippenbalsem op je lippen smeert, dan lijkt het net alsof je met schuurpapier aan het zoenen bent.

5. Slechte adem. Je bent je zeer bewust van je adem als je met iemand gaat zoenen. Ruik ik wel lekker? Had ik misschien een kauwgompje moeten nemen? Het is een zegen en een vloek tegelijkertijd. Een zegen omdat het goed is om te weten dat je niet uit je mond stinkt en daar mensen mee lastig valt en een vloek omdat je al veel geld hebt gespendeerd aan kauwgom en pepermunt.

Lees ook  Waarom je eigenlijk je onderbroeken na een jaar moet weggooien

6. Per ongeluk Eskimo kussen geven. Zoenen is een zeer specifieke dans. Als je de verkeerde partner hebt die even niet oplet, dan kan het voorkomen dat jullie neuzen voortdurend in de weg zitten. Het is hetzelfde al jullie op elkaars tenen staat als jullie aan het dansen zijn, maar dan met jullie neuzen…

7. Per ongeluk zoenen met je haar. Als je lang haar hebt, is er een grote kans dat je haar gezellig mee op avontuur gaat in zijn mond. Totaal niet prettig.

8. Benieuwd of hij zijn ogen ook wel gesloten heeft? Als je gaat zoenen is de natuurlijke reactie om je ogen te sluiten. Het is standaard en beleefd. Ook is het kwetsbaar. Wat als je hem wel als een weirdo aan zou staren en hij zou even checken of je wel je ogen dicht hebt en hij zou dan zien dat je ogen open zijn. Dan denkt hij: ”Heeft ze mij nou al de hele tijd zo aangestaard?” Dat is niet wat je wil, toch?

Deze soldaat kwam erachter dat zijn vriendin hem bedroog met meer dan 30 mannen, DIT is wat hij deed.

Het huwelijksgeheim van Twan Huys