in

Dit is er gebeurd tussen Tino Martin en Monique Westenberg!

Er zijn tijdens de breuk tussen Monique Westberg en André Hazes al verschillende namen van nieuwe vlammen gevallen.

De laatste is die van Tino Martin. De twee zouden veel lieve berichtjes naar elkaar sturen op Instagram op openbare foto’s van elkaar. Wat dat betekent kunnen we natuurlijk niet zeggen.

Er zouden veel hartjes naar elkaar gestuurd worden waardoor mensen het idee krijgen dat er liefde in de lucht hangt tussen de twee.

Lees ook  Echtgenoot (83) en vrouw (82) eten al 23 jaar lang elke dag McDonald’s en zeggen dat het hen fit en gezond houdt.

Het zou geen gek idee zijn aangezien de zanger ook sinds een tijdje vrijgezel is en het gerucht dat hij wat met Gerard Joling zou hebben uit de lucht gehaald is. Aan Story meldt hij hoe het echt zit.

Tino Martin en Monique Westenberg?
Hij geeft aan: “Ik zeg hier maar even niets over. Alles wat ik erover zeg, kan verkeerd worden uitgelegd.”

Lees ook  10 jaar lang kunnen de dokters geen diagnose stellen voor doodzieke vrouw. Dan dagen er 2 mannen op bij haar huis en onthullen de oorzaak

Ook geeft hij aan dat ze beide dierenliefhebbers zijn en daarom veel onder elkaar berichten reageren betreft hun honden.

Hij geeft aan dat hij de blondine maar een paar keer heeft gesproken en dat het al een tijdje geleden is dat ze elkaar gezien hebben.

Selma Omari brengt eerste single uit

7 vreemde dingen die vrouwen allemaal met hun boezem doen