in

Dit is de reden van de breuk tussen Bridget en André!

André Hazes en Bridget Maasland hebben definitief een punt achter hun relatie gezet. Waar Evert Santegoeds dit zondagavond in Shownieuws bekend kon maken, weet RTL Boulevard inmiddels ook de reden van de breuk…

De presentatrice van het programma en de zanger vertellen wat de doodsteek is geweest voor de relatie: alle aandacht die aan het stel werd besteed.

”Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten.”

Volgens Evert Santegoeds zou André op Valentijnsdag al zijn spullen bij Bridget hebben weggehaald.

Opvallend was ook dat op Valentijnsdag afgelopen vrijdag, zowel Bridget als André geen liefdesfoto’s van elkaar hebben gepost op Instagram en ook niet stil hebben gestaan bij hun liefde voor elkaar. En dat terwijl zij normaal gesproken alles over elkaar deelden…

Zo verwerkt Leontine Borsato haar scheiding

André was daar met zijn band voor een optreden. Ook zijn ex Monique Westenberg en hun zoontje André Junior waren daar op het eiland. Monique en André brachten ook tijd samen door zonder Bridget.

Mediastorm
Begin november maakten André en Monique officieel bekend uit elkaar te zijn. Een dag na de bekendmaking van de breuk bevestigde de zanger dat hij datet met Bridget Maasland.

In een exclusief interview met Shownieuws vertelde hij over Bridget: “Het is een van de tofste wijven die ik ooit heb ontmoet. We zijn een beetje hetzelfde.”

Rachel, de moeder van de André Hazes, kon het ook al heel goed vinden met haar nieuwe schoondochter.

En ook de zanger was al helemaal opgenomen in de familie van Bridget. Vlak voor de kerst werd ook al duidelijk dat André al praktisch samenwoonde met Bridget!

Verdrietig nieuws voor voormalig RTL Boulevard-presentator Albert Verlinde

De start was van hun relatie was wel behoorlijk turbulent. De media zaten bovenop het nieuws. Zo schreef Privé dat de twee jaren geleden al intiem waren op de bruiloft van Patty Brard. Bridget noemde het een leugen en spande een kort geding aan, maar verloor.

Vorig maand noemde Bridget André op zijn verjaardag nog de liefde van haar leven. Ze schreef op Instagram: “Ik ben zo onwaarschijnlijk trots op jou.. Jouw hart zit echt op de juiste plek.

Als vriend, als vader, als man, als hubby. Gefeliciteerd knapperd. Ben je klaar voor de rest van je leven? Dit is de bedoeling. Jij bent de liefde van mijn leven.”

André en Monique weer bij elkaar?

Emotionele ex Rico heeft spijt van opmerking aan Yolanthe