in

Man (25) opgepakt voor dood rapper Feis

Een 25-jarige man uit Rotterdam is vanochtend in het Limburgse Kerkrade aangehouden voor de dood van rapper Feis. Die werd op 1 januari op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam doodgeschoten.

De verdachte, Silfano Junior M., stond sinds gisteravond op de nationale opsporingslijst. Er werd een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de tip die zou leiden tot zijn aanhouding. Of dat bedrag wordt uitgekeerd, is nog niet bekend. De politie wil niet zeggen hoe ze de verdachte op het spoor is gekomen. Het is niet bekend wat de man in Kerkrade deed.

Onbenullige kroegruzie
Faisal Mssyeh, de echte naam van Feis, werd tijdens oud en nieuw om 04.00 uur ‘s nachts in Rotterdam op straat doodgeschoten. Zijn broer raakte zwaargewond. De politie denkt dat ze zijn beschoten vanwege ‘een onbenullige kroegruzie’.

De verdachte zit in volledige beperking. Dat betekent dat hij geen contact met de buitenwereld mag hebben, maar alleen met zijn advocaat. Hij wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die beslist of hij langer blijft vastzitten.

Altijd al gedroomd van een eigen kroeg? Je kunt nu een opblaasbare kroeg kopen voor in je tuin!

De nieuwe vriendin van Raymond van Barneveld mag er wezen!