in ,

Dit is de Libanese geliefde van Hugo de Jonge

We kennen Hugo de Jonge al langer als vicepremier (die schoenen zijn moeilijk te missen), maar sinds de uitbraak van de coronacrisis steeg zijn faam naar een nieuwe hoogtepunt. Misschien is ‘infaam’ beter, want de kritiek op de 43-jarige CDA-man is niet mals.

Daar lijkt hij zelf niet erg mee te zitten: de minister geeft te pas en te onpas interviews, of het nu aan De Volkskrant of het Jeugdjournaal is. Daardoor weten we ook dat de Libanese schone Mireille de vrouw van Hugo de Jonge is.

Mireille, een Libanese schone, is de grote liefde van Hugo. Het tweetal is al sinds de middelbare school bij elkaar.

Lees ook  Bibi Breijman in diepe rouw: ‘Negen tumoren in hoofd’

Ze werkten samen HAVO 5 af (in 1995, om precies te zijn) en stapten vier jaar later in het huwelijksbootje.

Een stel kinderen mag bij een CDA-echtpaar niet ontbreken: te weten zoon Ismael (15) en dochter Sarah (12). Laatstgenoemde denkt het hare van Hugo’s ijdelheid.

“Als ik ’s ochtends op mijn telefoon swipe zie ik meteen al vier keer het hoofd van mijn vader staan, dan denk ik: ook goedemorgen”, zei ze in het RTL-programma Rooijakkers Over De Vloer.

Het gezin De Jonge woont in Rotterdam
De familie De Jonge is gevestigd in Rotterdam, waar de man des huizes jarenlang als wethouder werkte.

Lees ook  Door je kamer in deze kleur te verven heb je maar liefst drie keer meer s*ks

De vrouw van Hugo de Jonge noemt het in tijdschrift De Waarheidsvriend een ‘stoere stad’. “Dat heeft met de architectuur te maken, misschien ook met het water. Ik geniet vooral van de verschillende soorten mensen.”

Waar het bij collega Mark Rutte gissen is naar zijn geliefde, doet De Jonge bepaald geen moeite om zijn gezin voor de buitenwereld te verbergen.

Het Instagram-account van de minister zat boordevol typische familiekiekjes. Denk boswandelingen en knipbeurten aan de keukentafel. We hebben een kleine bloemlezing voor je samengesteld van de vrouw van Hugo de Jonge.

Politie Haringvliet plukt zeehond van de weg

Maikel verwaarloost pup enorm: ‘Het was voor mij moeilijk om de juiste voeding in te schatten’