in ,

André Hazes met Sarah van Soelen gespot! De eerste foto!

Nadat de breuk tussen André Hazes (27) en Monique Westenberg (43) bekend werd, kwam André zelf met de naam van Sarah van Soelen (25), als zijn mogelijke nieuwe liefde. Nu is de eerste foto naar buiten gebracht waar André en Sarah samen op staan.

Eerste foto André Hazes en Sarah van Soelen
Sarah van Soelen is de dochter van een goede vriend van André. Toen de zanger de verloving met Monique verbrak op Bonaire, ging hij bij terugkomst in Nederland direct naar Sarah toe.

De twee besteden sindsdien veel tijd samen en het is daarom ook niet gek dat het niet lang geduurd heeft tot de eerste ‘paparazzi-foto’ werd gemaakt.

Lees ook  Man (70) berooft bank, want 'cel is beter dan thuis bij mijn vrouw'

Op de cover van het nieuwe nummer van weekblad Story prijkt deze foto, gemaakt door fotograaf Edwin Smulders:


Tatoeage
De breuk tussen André en Monique kwam onverwacht. Dat blijkt des te meer nu het verhaal gaat dat André vlak voor de relatiebreuk hun verlovingsdatum in zijn nek liet tatoeëren.

Lees ook  Gezicht van meisje smelt in haar lichaam – 1 jaar later ziet ze er zo uit en choqueert de dokters

Er zou sinds februari ‘12.12’ in zijn nek staan, een tatoeage van zo’n 10 centimeter breed. 12 december is de datum waarop André Monique ten huwelijk vroeg.

Blijkbaar was André een kleine maand voor zijn vertrek nog zeker van zijn relatie met Monique. Je ziet de tatoeage op deze Instagram-foto, linksonder:

Na*kte man plundert container snackbar op zoek naar frikandellen

Arbeider omgekomen bij plaatsen van put aan bouwwerf in Maasmechelen