in

Dit indoor speelparadijs is voor volwassenen. Inclusief Happy hour & goedkope drankjes!

Kinderen vinden het geweldig: speelparadijzen! Een speelparadijs is een groot park waarin je kan klimmen, glijden, spelen in de ballenbak en meer.

Jammer genoeg zijn deze speelparadijzen alleen toegankelijk voor kinderen maar in het Verenigd Koninkrijk hebben ze daar nu wat op gevonden.

Big Fun
In het plaatje Hull in het Verenigd Koninkrijk hebben ze besloten om hun speelparadijs in de nachtelijke uurtjes open te gooien voor volwassenen. Naast spelen hebben ze ook een heus Happy Hour waarin je 1+1 gratis cocktails kunt halen.

Lees ook  Vrouw leeft zo ‘spaarzaam’ dat ze zelfs weigert toiletpapier te kopen

Big fun in Hull heeft grote glijbanen, kooien, ballenbakken en speelblokken. Je kan er jezelf uren vermaken onder het genot van een lekkere cocktail of een slush puppie.

Entree
Zoals al eerder aangegeven ligt dit indoor speelparadijs voor volwassenen in het Verenigd Koninkrijk dus als je er naartoe wilt moet je wel eventjes reizen.

Lees ook  Iemand last van winderigheid? Dat betekent dat je heel gezond bent!

Zoals het er nu uitziet kan je vanaf 21 juni boeken als de corona-maatregelen versoepelt gaan worden. Een entreekaartje kost ongeveer 8 euro maar daar krijg je ook een heleboel speelplezier voor terug.

Dit is de nieuwe vriend van Erica Meiland en het internet gaat stuk!

”Lastige eter?” Volgens de wetenschap je gewoon een fijnproever