in

Dit gezin met 4 kinderen verlaat hun villa om in een caravan te wonen – bekijk nu het interieur

Een vader en moeder met hun vier kinderen verhuizen van hun villa naar een caravan. We kunnen onze ogen niet geloven als we de binnenkant van de caravan zien.

Steeds meer mensen beseffen hoe belangrijk het is om gezonder te leven en actief te werken om een kleinere ecologische voetafdruk op onze planeet achter te laten.

Het aantal gadgets dat je hebt verminderen en in een kleiner huis wonen, is iets wat mensen van verschillende leeftijden lijkt aan te trekken.

Lees ook  Temptation Island VIPS dwong ons tot onveilig geslachtsgemeenschap, aldus Thomas

Je hebt vast en zeker kleding en gadgets die je nooit gebruikt. Voor sommigen is het vrijwel onmogelijk om dingen te sorteren en weg te gooien, zelfs als ze niet worden gebruikt.

Opruimen is echter iets wat ongelooflijk prettig aanvoelt als je het voor elkaar krijgt.

Sommige mensen willen het huis een grondige schoonmaak geven – de familie Hargers had echter een iets andere strategie. Ze veranderden compleet hun hele leven!

Heather, haar man en hun 4 kinderen woonden samen in een groot huis met 4 slaapkamers. In 2014 kozen ze ervoor om het huis te verkopen en in plaats daarvan in een caravan te gaan wonen.

Lees ook  ’Masseren ging makkelijker als ik op haar zat’

De familie heeft een Instagram-account en een YouTube-kanaal waar ze een kijkje in hun leven geven.

„Hoe kunnen 6 mensen wonen in zo’n kleine ruimte?” is de vraag die altijd opduikt. Je vindt het antwoord in de onderstaande video.

In de onderstaande beelden kun je zien hoe de caravan vol zit met slimme oplossingen. Het is echt ingenieus!

Zesjarig jongetje is vermist in bossen – 22 uur later zien reddingswerkers wat er naast hem ligt

Het lichaam van Alex Maas heeft een enorme transformatie ondergaan