in

Diepbedroefde man fluistert “sterf niet” in oor van paard. Antwoord maakt hem compleet sprakeloos.

Er is niets zo angstaanjagend dan een geliefde in nood moeten zien – en dat geldt ook voor je huisdieren. Dat is precies hoe een boer genaamd Marek Slodkowski zich op een dag voelde toen hij binnenkwam in zijn stal in Polen. Daar, in een onderhoudsput, lag zijn paard genaamd Freedom. Het paard was gevallen en geraakte niet meer recht. Eerst probeerde hij de put te vullen met hooi om haar hogerop te krijgen. Helaas lukte dat niet, maar het bleek dat de toestand van Freedom bleef verslechteren.

Lees ook  Vuilnisman redt katje uit vuilnisbak dat onder de plakkerige sproeischuim zat.

Op dat moment belde Marek de brandweer. Als een cavalerie arriveerde een grote groep mannen in de stal om het paard uit de put te bevrijden. Ze namen lange riemen en probeerden Freedom te bevrijden, maar helaas werkte ook dat niet. Omdat ze al uren gevangen zat, lag het paard neer en was ze erg uitgeput. De opties slonken en het was onzeker wat er nu zou gebeuren. Marek troostte zijn paard door te zeggen “het komt allemaal wel goed.” Dat is het moment waarop er een klein wonder gebeurde. In plaats van op te geven, besloot Freedom om te vechten.

Lees ook  Kat achtergelaten in supermarkt met briefje: ‘Mogen jullie meenemen’

Bekijk de onderstaande video om te zien hoe Freedom uit deze angstwekkende situatie bevrijd werd, nadat ze meer dan 12 gevangen zat.

DEEL deze prachtige redding als ook jij zo blij bent dat Freedom het haalde!

Vast in Egypte: Britt en haar zoon ‘in overlevingsstand’

Onthuld: hoe Meghan Markle écht omgaat met de familieruzie