in

Deze vrouw werd na 19 jaar werken ontslagen omdat ze vergat 20 cent in contanten in de kassa te doen

Soms is de mensheid echt in staat om het ergste bij zichzelf naar boven te halen, ten koste van mensen die het gewoon niet verdienen.

Denk aan relaties op de werkvloer: onrechtvaardigheid en pesterijen van leidinggevenden zijn aan de orde van de dag, al was het maar om stoom af te blazen met een medewerker die niets verkeerds heeft gedaan.

De vrouw over wie we je nu gaan vertellen weet erover mee te praten, in het Verenigd Koninkrijk, die letterlijk verbijsterd was toen de eigenaresse van de bakkerij waar ze 19 jaar had gewerkt haar op staande voet ontsloeg. De reden? Een vermeende “diefstal” van 20 cent.

Je leest het goed: 20 cent, wat kleingeld wat in de kassa ontbrak waardoor de 54-jarige Yvonne Hough op staande voet werd ontslagen.

Lees ook  Bedrijf betaalt 10.000 euro om naar 13 horrorfilms te kijken

De medewerkster van bakkerij Preston had, voor ze naar huis ging, wat snacks voor haar kleinkinderen gekocht, maar ze was vergeten 20 cent te betalen van het totale bedrag dat ze ervoor moest betalen.

Toen de eigenaresse zich hier bewust van was geworden, vond ze het gepast haar van diefstal te beschuldigen en haar weg te sturen.

Het is niet nodig om een ​​arbeidsadvocaat te zijn om de onrechtvaardigheid van een dergelijke maatregel te begrijpen.

De gebeurtenis was in feite geen opzettelijke, noch herhaalde, maar een authentieke vergeetachtigheid die iedereen kan overkomen.

Zeker bij een medewerkster die je na bijna 20 jaar kunt vertrouwen. Na controle van de bewakingscamera’s en na een ietwat verontwaardigd telefoontje kwam de werkgeefster tot de meest ingrijpende oplossing, waardoor Yvonne in de problemen kwam.

Lees ook  Bizarre studie: ‘Je koffie zwart drinken, kan een teken zijn dat je psychopaat bent’

Als reactie hierop heeft de vrouw beroep aangetekend tegen het oneerlijke ontslag, en de rechter was het met haar eens.

De vrouw kon om zo’n zinloze en sporadische reden niet worden ontslagen en de rechtbank veroordeelde de eigenaresse van de winkel tot schadevergoeding van meer dan 3200 euro.

Afgezien van het feit dat de gerechtigheid gelukkig heeft gezegevierd, doet het echt pijn om over dit soort gebeurtenissen te lezen, die eens te meer getuigen dat sommige mensen helaas nooit zullen leren zich eerlijk en rechtvaardig te gedragen.

Hoe Natasha een s*ksuele relatie kreeg met haar vader

Deze moeder likt haar 21-jarige dochter elke dag wakker: ‘Ik vind het geweldig dat mama mij likt’