in ,

Deze luxe hotdog bank is een must-have voor de liefhebber

Kunnen we jou ook wakker maken voor een lekkere hamburger of hotdog? Let dan goed op! Het Nederlandse Studio Job creëerde samen met het Italiaanse Selectie een hamburger-stoel en een hotdog-bank. Vanaf nu ben je altijd in de buurt van jouw favoriete fastfood en lig je er comfortabel bij tegelijk.

Snack interieur
Deze leuke snack-collectie maakt deel uit van de Blow collectie van Studio Job. De bank en stoel gingen volledig viraal en dit heeft ze veel bekendheid opgeleverd. Niet zo gek natuurlijk, het is ook een vrij unieke manier van designen.

Lees ook  Baasje wil 10-jarige corgi in laten slapen om plaats te maken voor nieuwe puppy

Naast het bijzondere interieur heeft de collectie ook een boodschap. Het is een kritische reactie op het groeiende nationalisme in de Amerikaanse politiek.

De meubels worden met de hand gemaakt en ze werken met de beste materialen. Je zult er dus echt lekker bij liggen en het is goed voor het milieu, een win-win situatie mocht je dit interesseren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Studio Job (@studiojobofficial)


Goedkoop is de hotdog bank niet, want deze fastfoodbank kost maar liefst 7100 dollar. Daarbij moet gezegd worden dat hier het komkommer-kussen en tomatenplakje-kussen niet bij zitten, die kan je los kopen voor respectievelijk 1500 dollar en 930 dollar. Maar dan heb je ook wat.

Lees ook  Dit wil je hebben: een barbecue voor aan je balkon!

De hamburger stoel is iets goedkoper, die kost slechts 4950 dollar. Het augurken-kussen kost 1170 dollar. Dat kun je natuurlijk niet laten liggen *kuch kuch*.

Naast deze collectie maakt Studio Job ook andere bijzondere dingen, denk aan lampen in de vorm van ‘levensechte’ katten, gouden neuzen voor aan de muur en gigantische werken voor in de tuin.

Deze ligstoel is speciaal gemaakt voor vrouwen met een grote voorgevel

Oud NASA engineer bouwt grootste waterpistool ooit!