in

Hond bijna blind, door sadistische val van dierenbeul

Lea Jensens’ hond genaamd Morgan was bijna blind omdat hij werd onderworpen aan een sadistische hondenval:

De eigenaars van deze hond, Lea Jensen en haar vriend, waren bezig met het opvoeden van hun hond Morgan toen de vreselijke gebeurtenis plaatsvond. Plotseling ontdekte Lea dat de snuit van Morgan aan het bloeden was, net naast zijn oog, en kort daarna ontdekte ze de oorzaak hiervan.

Aanvankelijk begreep Lea echter niet wat er was gebeurd, maar toen het paar dichter bij het hek keek, ontdekten ze de reden van het bloeden.

Lees ook!
VISSERS VINDEN EEN BIZARRE VIS IN HUN NETTEN. DIT IS IETS UIT EEN NACHTMERRIE!

Op het hek had iemand namelijk een mes geplaatst – met de scherpe kant van het mis naar buiten gericht. En dit veroorzaakte een grote wond vlak naast het oog van Morgan de hond.

Lea nam toen een foto van haar geliefde viervoeter en van het hek en publiceerde deze toen op Facebook, om alle dierenliefhebbers te informeren over deze bizarre vallen die mensen blijkbaar installeren.

– We hadden geluk, dit is wat we kunnen zeggen. Als hij het mes in de ogen had gekregen, was hij zijn ogen waarschijnlijk kwijtgeraakt, zo schrijft ze in haar Facebook-post.

Lees ook!
Hond overlijdt 15 seconden nadat zijn baasje de strijd verloor tegen kanker.

Lea en haar vriend meldden het incident bij de politie, maar de politie kan echter niets doen.

Gelukkig heeft de hond Morgan niets overgehouden aan dit incident en zal hij snel kunnen herstellen.

Deel de boodschap van Lea als je ook vindt dat dit allesbehalve oké is. Dieren proberen te verwonden kan op geen enkele manier toegelaten worden!

10 jaar lang kunnen de dokters geen diagnose stellen voor doodzieke vrouw. Dan dagen er 2 mannen op bij haar huis en onthullen de oorzaak

Grap van de dag: bejaarde man wilt trucje met cond*om proberen