in

Deze chick wou maar al te graag op Kim Kardashian lijken maar faalt enorm!

Het is vandaag heel normaal om je uiterlijk te verbouwen als je daar niet tevreden mee bent. Zo kun je nieuw haar laten zetten, je borsten een paar maten vergroten, je neus laten corrigeren, je onderste lippen laten bijsnijden, je lippen vullen en je bil laten vergroten. En maak in het kader daarvan eens kennis met de 28 jarige Star Delguidice. Star is wat je noemt verslaafd aan operaties om haar uiterlijk te verbeteren en is sinds ze 18 was 20 keer onder het mes geweest. Ze heeft voor 260.000 euro aan zich laten verspijkeren en over de laatste operatie van 17.000 euro is ze niet tevreden.

In december vloog ze namelijk naar Turkije om ook zo’n bilpartij als Kim Kardashian en Jennifer Lopez aan te laten meten. Er was een kleinere bil aangeraden, maar Star was eigenwijs en wilde graag twee keer het formaat wat de dokter had aangeraden. Zeven uur waren ze bezig met haar en nu 8 weken later heeft ze spijt van deze bilvergroting. Sinds Star 12 weken geleden een bilvergroting liet uitvoeren, durft ze niet meer te gaan zitten. Uit angst, omdat de implantaten volgens haar zouden kunnen ontploffen.

Lees ook  Anne Faber vermoord toen ze om hulp schreeuwde

Star heeft nu een dubbel zo grote kont als voorheen, maar die ingreep heeft wel zijn prijs. “Het is echt extreem pijnlijk om te gaan zitten”, legt ze uit. “Ik wilde wel implantaten, maar realiseerde me niet dat ze zo groot zouden zijn.”

De vrouw, die al voor meer dan 330.000 euro aan schoonheidsingrepen liet uitvoeren, wil nu anderen waarschuwen voor de rage van Brazilian bum lifts – vrij vertaald bilvergrotingen. “Het is een erg gevaarlijke nieuwe rage. Ik was me niet bewust van de gevaren en risico’s.”

Lees ook  Echtgenoot-suggereert vrouw om scheercrème op rug te smeren voor schoonheidsgeheim dat ze nooit voor mogelijk had gehouden:

Veel research had de vrouw duidelijk niet gedaan, en daar heeft ze nu veel spijt van. “Ik kan soms echt naïef zijn, net zoals ongetwijfeld veel andere meisjes. Ik heb er op voorhand niet genoeg over opgezocht.”

Star volgt nu therapie omdat ze sinds de operatie posttraumatische stress ondervindt.

De vrouw zag de vuilniswagen stoppen voor haar huis. Verbluft zag ze hoe alle mannen uitstappen en naar haar toe wandelden.

Vrouwen vinden man met baard eerder aantrekkelijker