in

Deze bioscoop vervangt stoelen voor tweepersoons bedden

Ben je ooit in de bioscoop geweest, zat je op die ongemakkelijke zitplaatsen en dacht je bij jezelf: ‘Ik wou dat ik in bed lag en hierna keek?’ Welnu, als dat zo is, lijkt het alsof je niet alleen bent – omdat een bioscoop in Zwitserland heeft besloten om stoelen weg te doen en in plaats daarvan plaats te maken aan 11 tweepersoonsbedden.

Het ‘VIP Bedroom’-scherm werd vorige week geopend in Cinema Pathé in Spreitenbach, met tickets die 49 francs (ongeveer 30 euro) kosten, inclusief eten en drinken, niet slecht, nietwaar?

Voor je geld wordt van de VIP-kaarthouders niet verwacht dat zij in de rij staan ​​voor hun eigen eten en drinken.

Bizar, in de bioscoop worden ook slippers aangeboden, die je kunt oppakken om je ervaring te verbeteren.

Lees ook  Bob zoekt op zijn 87ste werk anders kan hij de zorg van zijn vrouw niet betalen

Volgens lokaal nieuwscentrum 20 Minuten zal de unieke bioscoop 11 bedden hebben, die zijn voorzien van grijze en beige lakens en twee kussens. De hoofdeinden zijn elektronisch, mooi, en er zijn zelfs nachtkastjes om wijnglazen te plaatsen.

En in het geval dat ke smerige geest onmiddellijk met zichzelf is weggevlucht, willen de bazen van de bioscoop benadrukken dat alle laken na elke film vernieuwd.

Venanzio Di Bacco, de CEO van de bioscoop zei: “Het hygiënische aspect is erg belangrijk voor ons.”

Daarbij voegt hij eraan toe dat hij niet bang is dat mensen zich gaan misdragen – hij heeft meer vertrouwen in mensen dan ik – en zegt: “Het aanbod is uniek in Zwitserland, maar we hebben het concept in het buitenland getest en tot nu toe geen problemen gehad.”

Lees ook  Alles wat je moet weten over mondkapjes in het openbaar vervoer

Veel geluk, maat, dat is alles wat ik zeg.

Naast de volwassen VIP-filmruimte is er ook een kinderkamer die wordt geleverd met enorme zitzakken, een ballenbak en een glijbaan die kan worden gebruikt in plaats van de trap. Hoe goed klinkt dat?

Als de vooruitzichten van bedden niet genoeg zijn om de Zwitserse bioscoopbezoekers te verleiden, heeft Di Bacco ook aangekondigd dat ze nieuw voedselaanbod lanceren, inclusief wafels en pannenkoeken – wie gaat er met ons mee naar Zwitserlan?

Di Bacco: “We willen zowel bestaande als nieuwe klanten iets innovatiefs bieden.”

Wel, ik denk dat het eerlijk is om te zeggen dat hem dat is gelukt.

Rolstoelgebruiker zit 45 minuten vast in grindpad omdat gemeentewerker ‘eerst pauze’ wilde.

Gehandicapte hond gedumpt met tas luiers en een briefje.