in

De reden achter deze foto van een 10-jarige hersendode zoon zal je doen koken van woede.

De ouders van een gepeste 10-jarige jongen die zelfmoord probeerde te plegen, deelden de hartverscheurende foto op zijn ziekenhuisbed terwijl ze zich voorbereiden om de beademingsmachine uit te schakelen.

De moeder van Landen Lewis, Britany, en zijn stiefvader Jon waren openhartig over hun hartzeer nadat hun zoon zich afgelopen vrijdag in Nevada (VS) van het leven probeerde te beroven.

Britany verklaarde aan Fox 4: “Mijn prachtige intelligente babyjongen was een oude ziel, hij hielp iedereen in nood en zou je zelfs zijn eigen kleren geven. Hij wilde iedereens pijn wegnemen en hij wilde niet dat iemand zich eenzaam zou voelen. Mijn baby was iemand die een gesprek kon voeren over het universum.”

Lees ook!
Bijzonder tragisch! Meisje van 11 jaar moet haar eigen moeder begraven. Wanneer ze terugkomt van de begrafenis komt het meisje zelf te sterven

Zijn school liet weten dat Landen zich verschillende keren in de nesten werkte en uit de klas verwijderd moest worden – de reden werd niet bekendgemaakt.

Britany vertelde aan de nieuwszender: “Ik wist zelfs niet dat hij al drie keer problemen had gehad totdat de directeur me belde en me zei dat ze hem drie keer uit de klas gezet hadden en ze wilden me niet vertellen waarom.”

Volgens MailOnline denkt het koppel dat hij gepest werd op school, al is niet geweten door wie. Zijn ouders vonden hem levenloos in zijn slaapkamer nadat hij thuisgekomen was van school.

Lees ook!
Meisje van 14 pleegt zelfmoord – vader nodigt pesters uit voor de begrafenis

In een Facebookpost zegt Britany dat de school gefaald heeft en “wat gebeurde met mijn kind had vermeden kunnen worden.”

“De school liet mijn zoon in de steek en ik bid dat geen enkel ander kind dit moet meemaken. Pesten is niet oké, ongeacht de leeftijd, en volwassen mensen zouden een kind niet mogen pesten.”

Zijn ouders, die op het punt staan om de levensondersteunende machines uit te schakelen, zijn van plan om zijn organen te doneren aan zieke kinderen.

DEEL dit bericht als ook jij vindt dat dit compleet onaanvaardbaar is!

Dame zegt dat ze al 3 jaar en 7 maanden zwanger is van een zesling in “verborgen baarmoeder.”

2-jarige met syndroom van down kan amper praten, maar als zijn zus begint te zingen gebeurt er een wonder