in

De moeder voelde dat er iets niet juist was met haar zwangerschap – nu toont ze wat er gebeurde

Afgelopen januari kwam het gezin Fairbanks te weten dat ze een kindje zouden krijgen. Het echtpaar had al twee kinderen, maar ze waren dolblij toen ze te horen kregen dat ze er een derde bij zouden krijgen. Drie kinderen hebben is altijd al hun droom geweest.

Maar tijdens deze zwangerschap merkte de vrouw dat er iets niet helemaal juist was. Wat je buikgevoel vertelt, is meestal juist.

Toen mevrouw Fairbanks zwanger was in haar tiende week, ging ze naar de dokter op routinecontrole. Daar stelden ze voor om een echografie te doen, tot groot geluk van de zwangere vrouw. Maar al snel maakte het enthousiasme van de dokter plaats voor een ernstigere toon.

Lees ook  3-jarige peuter gilt de hele 8 uur durende vlucht – een passagier filmde het voorval en bekritiseert de moeder

“Wacht even, er is iets verkeerd!” zei de arts,” er is geen kind, dacht ik of er iets ernstig verkeerd. Maar toen zei hij plots “Oh lieve hemel, ik zie twee hartslagen. Je gaat een tweeling krijgen.”

Van twee kinderen naar vier kinderen, is een hele uitbreiding. Ten minste, dat is wat ze dachten. Toen haar buik groter en groter werd, besefte de moeder dat er iets meer aan de hand was. Wat ze nooit hadden durven denken bleek waar te zijn: het echtpaar zou een drieling verwachten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Here’s our story on how we found out we are pregnant with triplets!

Een bericht gedeeld door THE FAIRBANKS FAM (@thefairbanksfam) op

Afgelopen herfst bestond het gezinnetje nog uit 4 personen, maar plots zou dat gezinnetje uitbreiden naar 7. Van een grote verandering gesproken!

Lees ook  Nijkerker weigert extreem zware hond op dieet te zetten: dier in beslag genomen

Het echtpaar ziet alle kinderen als een geschenk en is dan ook erg dankbaar voor hun “kleine” gezinnetje.

Is het menselijk lichaam niet ongelofelijk? Deel dit wonderbaarlijke familieverhaal als je ook ontroerd bent!

11-jarige rijdt oma in nood naar huis in Mercedes

Dit betekent het als er geel water uit de kraan komt