in ,

De Lidl verkoopt een gigantisch opblaasbaar springkasteel met ingebouwd water glijbaan en kanon – en dat voor deze prijs

Misschien staan de reuze Unicorns van vorig jaar nog wel op je netvlies gebrand. Met deze opblaasbare units kon je met meerdere personen tegelijk heerlijk ronddobberen op het water.

Door alle Corona maatregelen ziet het er naar uit dat we de aankomende zomer meer thuis moeten gaan vieren.

Natuurlijk wil je tijdens het mooie weer het liefst buiten zijn, maar wat te doen als straks wordt geadviseerd om ook in de zomer zoveel mogelijk aan huis te blijven? Supermarktgigant Lidl heeft de oplossing….

Lees ook  Vrouw scheidt na maand van slaapverslaafde man

Het was vorig jaar ook de Lidl die de reuze Unicorn scherp aanbood. Het lijkt alsof Lidl dit jaar slim inspeelt op de aankomende zomer, want zij komen met een geniaal product, namelijk een gigantisch opblaasbaar springkasteel voorzien van water haaienglijbaan, ingebouwd waterkanon, klimwand en nog veel meer leuke mogelijkheden. Volgens Lidl wordt het kasteel met de bijgeleverde pomp in slechts 1 minuut opgeblazen.

Lees ook  Dokters halen lintworm van 18 meter uit patiënt (foto’s)

Het gigantische kasteel is inmiddels al Engeland door Lidl verkocht voor een prijs van 249 pond, omgerekend zo’n 300 euro.

Houd de folder de komende periode goed in de gaten, want wij vermoedden dat het kasteel in no-time uitverkocht zal zijn.

Het is nog onduidelijk hoeveel personen er maximaal op het kasteel passen, maar misschien moet u dat zelf moeten testen.

ANWB deelt hilarische reden van bestuurder die kippengaas onder motorkap heeft!

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen gelukkiger zijn bij een “lelijke” man