in

Dame zegt dat ze al 3 jaar en 7 maanden zwanger is van een zesling in “verborgen baarmoeder.”

De vrouw is er rotsvast van overtuigd dat ze bijna 4 jaar zwanger is, en dat ondanks het feit dat ze meer dan 20 jaar geleden een sterilisatie liet uitvoeren.

De vrouw genaamd Zona was onlangs te gast bij Dr. Phil. Zona zegt dat ze 3 jaar en 7 maanden zwanger is. De kans dat dit echt zo is, is uiteraard nihil, te meer omdat ze zich op 20-jarige leeftijd liet steriliseren.

Lees ook  Vader verminkt eigen baby met stukgeslagen wijnglas

urine- en bloedtesten gaven allemaal aan dat ze niet zwanger was. Niettemin is de vrouw er “1.000 procent” zeker van dat ze zwanger is.

Zona zegt dat ze zwanger werd op haar veertigste. Ze is naar eigen zeggen nog altijd in shock en er rotsvast van overtuigd dat ze in verwachting is van een zesling, die ze draagt in een “verborgen baarmoeder.”

Lees ook  'Moest op mijn mobieltje zien hoe onze moeder haar laatste adem uitblies'

Dr. Phil wilde de vrouw op andere gedachten brengen en liet haar onderzoeken door een van de beste gynaecologen van de VS. Enigszins voorspelbaar, bleek inderdaad dat Zona niet zwanger is. Zona van haar kant blijft bij haar standpunt.

Deze vrouw heeft duidelijk professionele hulp nodig en hopelijk krijgt ze die ook nadat iemand deze beelden gezien heeft.

Bekijk de spraakmakende beelden hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Paus kust baby op het hoofd – 2 maanden later begrijpen ouders het verbijsterende gevolg ervan

De reden achter deze foto van een 10-jarige hersendode zoon zal je doen koken van woede.