in

Cyara (14) al vijf dagen spoorloos nadat ze naar concert ging

De politie is hard op zoek naar de 14-jarige Cyara uit Sliedrecht. Ze zou zaterdagavond naar een concert gaan, maar is nooit meer teruggekeerd naar de instelling waarin ze verblijft.

Door het delen van haar foto, hoopt de politie het meisje snel te vinden.

Het is niet de eerste keer dat de tiener is weggelopen. Volgens een politiewoordvoerder verdween ze achttien keer eerder.

Toch spreekt de politie over een ‘urgente vermissing’. “Ze is namelijk nog nooit zo lang weggebleven”, aldus de woordvoerder.

Lees ook  Pastoor ver krachtte 2 jaar lang zijn 14-jarige dochter – krijgt kortere celstraf omdat hij “een man van god” is

Cyara ‘ging naar concert’
Cyara zei zaterdag 15 februari dat ze diezelfde avond naar een concert zou gaan. Ze is vervolgens vertrokken vanaf haar verblijfadres in Sliedrecht.

Het is volgens de politie niet duidelijk of ze echt naar een concert ging, of dat ze dat verzon.

De politiewoordvoerder kon nog niet vertellen wat Cyara voor kleding aan had toen ze verdween. De politie hoopt dat mensen het Sliedrechtse meisje herkennen door de foto.

Lees ook  Onderzoekers Erasmus MC: pas op met kurkuma

Daarop is te zien dat het gaat om een lichtgetint meisje met krullend bruin haar. Haar naasten maken zich zorgen en zoeken mee met de politie.

Als je Cyara nu denkt te zien, kun je bellen naar 112. Als je haar eerder hebt gezien, bel dan naar 0900-8844.

Tim is bang dat de man die hem s*ksueel m*sbruikte opeens voor zijn neus staat

Waarom Miljuschka haar blote billen op social media zet