in

Chantal Janzen twerkt erop los – Bekijk de beelden en oordeel zelf!

Het programma Chantal Komt Werken is een enorm succes, maar dankzij social media kregen nietsvermoedende fans een heel ander beeld van het programma. Door een leesfout dachten mensen namelijk dat de presentatrice een héél andere show aan het maken was.

Social media wordt veel gebruikt door kijkers, omdat ze zo hun mening over een programma kunnen delen. Hierbij kwam de hashtag #chantalkomtwerken tot leven. Het enige probleem is dat mensen het verkeerd lazen en dacht dat er stond ‘Chantal kom twerken.’ Dit is een dans waarbij vooral je kont beweegt. En omdat Chantal de beroerdste niet is, is ze op dansles gegaan en de hashtag tot leven gebracht.

Lees ook!
Crimineel breekt in en probeert 6-jarig meisje te kidnappen, maar dan grijpen oma en opa hard in!

De grappige presentatrice schrijft “Kijk maar” bij de post. Het lijkt haar niet heel gemakkelijk af te gaan in de video, maar dat maakt het des te hilarischer. Chantals volgers vinden het in ieder geval erg geinig. “Hahahah geniaal”, “Nou, dat doen weinig je na” en “Ik heb al die tijd gedacht dat ik serieus de enige was die dat las. Ik kon het ook niet meer anders lezen” zijn slechts een paar van de reacties onder de video.

Lees ook!
Personeelstekort politie: agenten gevraagd terug te komen van vakantie

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Kijk maar. #CHANTALKOMTWERKEN #hashtagmisverstand #ietsterugdoenvoordekijkendemensch #dankallemaal✌? Adult-version: @andcgram

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Sylvie heeft drie weken na liefdesbreuk alweer rijke man gestrikt

Maddie McCann is overleden – Ouders wijzen hulp af