in

Chantal Janzen laat weten dat ze ernstig ziek is

Chantal Janzen is de laatste tijd vaak in het nieuws. De laatste keer liet ze nog weten dat ze een hele nare ervaring had gehad met een dokter. Ze ging namelijk naar het ziekenhuis omdat ze een knobbeltje voelde in haar borst. Maar de ervaring die ze daar met de dokter had ging haar niet in de koude kleren zitten.

En een tijdje geleden deden er ook geruchten de ronde dat Chantal haar man vreemd zou gaan. Een anonieme vrouw vertelde namelijk over een affaire met de man van een hele bekende vrouwelijke bn’er. Als het tweetal elkaar stiekem zagen keken ze soms zelfs samen naar de tv en zagen ze de vrouwelijke bn’er en dat was heel bizar volgens de anonieme vrouw die de affaire had met deze man. Deze vrouw wist dat het fout was, maar ze was zo verliefd dat ze er geen weerstand tegen kon bieden. Juice kanalen beweerde dat het om de man van Chantal ging.

Lees ook  Achteruit parkeren gaat volledig mis: Auto van vrouw ligt op zijkant in tuin

En nu laat Chantal weten dat ze erg ziek is. Volgens Chantal zelf heeft ze een pittige griep. Eerst was haar man ziek en had zij niks. Ze laat op haar Instagram acocunt weten weten dat ze hem toen uitlachten dat hij ziek was en nu daarvan de karma ondervindt.

Lees ook  Schennispleger eindelijk opgepakt, al maanden meldingen over springende rukker

Laura (27) had per ongeluk seks met de tweelingbroer van haar vriend: ‘Hoe kon ik dit niet hebben gemerkt?’

Baby geboren met enorm opgezwollen hoofd – 2 jaar later kunnen zelfs de dokters zijn herstel niet geloven