in

Pijnlijk: Carrière Bilal Wahib compleet verwoest

Waar acteur en zanger Bilal Wahib jaren voor gewerkt geeft, is in één klap verwoest. De Mocro Maffia-acteur bood gisteravond tijdens een Instagram live video met duizenden kijkers een minderjarige jongen geld om zijn gesl*chts deel te laten zien. Een actie die hem duur is komen te staan…

Aan het begin van de middag werd een Amsterdamse man van 22 opgepakt vanwege het filmpje dat sinds gisteren op het internet circuleert.

Dit gaat hoogstwaarschijnlijk om Wahib, echter wil de politie wegens privacyredenen de identiteit van het programma niet vrijgeven.

Lees ook  Testicuzzi: Een heerlijke jacuzzi voor je balzak!

Boycot
Op social media is een flinke bom ontploft. Velen spreken van schande en roepen op om een boycot van de Tigers-zanger.

En dat is goed gelukt. Zo zou Art Rooijakkers Over De Vloer waarin Art langsgaat bij Wahib vanavond worden uitgezonden. De aflevering is door RTL echter op de lange baan geschoven.

Ook Topnotch, het label waar Wahib getekend is heeft de samenwerking besloten te beëindigen. ,,Door ons is kennisgenomen van de acties van Bilal Wahib op Instagram Live vannacht.

Lees ook  Wonderbaby met half hoofd weet 48 uur te overleven

Dit heeft ons er toe doen besluiten om per direct alle werkzaamheden ten aanzien van de artiest Bilal Wahib neer te leggen”, laat Topnotch weten.

,,We betreuren de situatie zeer en keuren het gedrag dat de artiest heeft laten zien ten strengste af. Wij wachten verdere berichtgeving vanuit het management van Bilal Wahib af.”

Ook de herhalingen van het programma Teenage Boss, wat gepresenteerd werd door Wahib, worden niet meer uitgezonden. Dit heeft een woordvoerder van BNNVARA en NPO Zapp laten weten.

Baanbrekend onderzoek: mannen die schoonmaken leven langer

Fabiola onthult naam van BN’er die haar aanrandde – Dat was Bilal Wahip!