in

Bruid hoort Rare Muziek en denkt dat de bruiloft verpest is. Totdat ze zich omdraait en ziet wie er aan het spelen is…

Er kruipen heel wat bloed, zweet en tranen in de planning van een bruiloft. Voor vele koppels moet alles gewoon perfect zijn en zo’n koppel was Samantha en Taylor. Ze vonden de perfecte trouwzaal in Mexico waar ze zich verloofden en alles was gewoon ideaal. Maar op het moment dat ze de feestzaal gingen vastleggen, stortte de wereld van Samantha compleet in.

De moeder van Samantha, Kathy, leerde dat haar multiple sclerose verergerd was en dat ze niet kon reizen. Samantha en Taylor wijzigden hun plannen meteen en besloten om gewoon in de VS te trouwen. Maar de avond voor ze het nieuwe contract voor de feestzaal zouden ondertekenen, moest Kathy allerijl naar het ziekenhuis overgebracht worden. Haar toestand was nog verslechterd.
Samantha moest haar baan opgeven om voor haar moeder te zorgen, en moest opnieuw op zoek naar een andere feestzaal. Ze stootte op een Dream Wedding wedstrijd op TheKnot.com dus stuurde ze haar verhaal in om een all-in bruiloft te winnen – en ze won!

Lees ook  Zijn vriend staat op het punt om gevecht te verliezen, dus pakt hij zijn pistool erbij

Samantha en Taylor wisten precies welk nummer de trouwband moest spelen voor hun openingsdans. “Love You Like That” van country ster Canaan Smith. “We kozen een nummer dat voor ons een speciale betekenis had … niet de traditionele openingsnummers”, zei Samantha. “Het nummer beluisteren doet ons gewoon glimlachen en ons herinneren aan de liefde die we voor elkaar hebben.”

Lees ook  Ex-dakloze Patrick van Het Rotterdam Project heeft geweldig nieuw klusje.

Hun droom kwam eindelijk uit en Samantha en Taylor gaven elkaar het jawoord, gevolgd door hun openingsdans. Maar seconden nadat de band hun speciaal nummer begon te spelen, stopten ze en deed de zanger een aankondiging. “We hebben een beter idee”, zei de zanger en Samantha begon zich zorgen te maken.

Kijk de onderstaande video om te ontdekken welke verrassing de trouwband voor de pasgetrouwden in petto had.

Amsterdammer staat nietsvermoedend onder de douche wanneer er een ongenodigde gast binnenkomt

Turkse onderwereldoorlog dijt uit naar Delft…