in

Agente laat hond uit en wordt vermoord: 21-jarige opgepakt

De Britse politie heeft een 21-jarige man opgepakt voor de moord op agente Julia James (53) die haar hondje in een bos in Kent aan het uitlaten was. De moeder van twee kinderen werd door voorbijgangers dood aangetroffen.

James bleek zwaar hoofdletsel te hebben, maakte de politie bekend na de autopsie. Ze werd niet ver van haar woning naast haar jackrussel Toby in een natuurstreek gevonden, meldt The Daily Mail. Ze hielp in haar werk onder meer slachtoffers van misbruikzaken en huiselijk geweld.

Lees ook  Mandy heeft 10 kinderen van 5 verschillende mannen - Hoef nooit meer te werken!

Een dochter van de vrouw prijst het ’harde werk en de toewijding’ van de politie. Ze roept in een actie mensen op om een minuut te applaudisseren voor agenten, zoals wereldwijd ook eerder voor de zorg gebeurde.

Tientallen agenten hielpen eerder in de zaak op zoek naar extra bewijsmateriaal in de buurt van het plaats delict.

Lees ook  Man heeft trucje gevonden om nooit meer ziek te worden - "Drink urine door je neus"

„Julia was een van de aardigste en zorgzaamste vrouwen die ik ooit ben tegengekomen”, zegt een van de mensen die bij de slachtofferhulp van James uitkwam.

„Ze gaf echt om elke vrouw met wie ze sprak en ze wist je kalm en veilig bij haar te laten voelen.” Het motief van de jonge verdachte uit het Zuid-Engelse Aylesham is nog onduidelijk.

Zwangere vrouw wil schoonmoeder niet in bevallingskamer – echtgenoot kiest kant van moeder

Vrouw ’in staat van dementie’ gedood door agent