in

Bridget heeft het moeilijk: ‘Troosteloze bende’

Bridget Maasland lijkt het zwaar te hebben. De presentatrice spreekt dinsdag van een ‘troosteloze bende’…

Bridget, die voorlopig even niet bij RTL Boulevard te zien is, plaatst op Instagram dinsdagavond een kijkje in haar leven.

Ze loopt met twee hondjes en neemt een selfie op de grauwe dinsdag. “Wat een troosteloze bedoeling vandaag! #samensterk #houdvol”, schrijft ze erbij.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wat een troosteloze bedoening vandaag! #samensterk #houdvol #bedoening #bedoeling #magallebei #verbastering ❤️🙏

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

Waar Bridget blijkbaar niet op haar allergelukkigst is, proberen sommigen van haar volgers haar toch nog te overtuigen dat het allemaal niet zo erg is. “Valt wel mee,” schrijft fervent fietser Peter dan ook.

Celine Huijsmans maakt Nederland verliefd met strand-kiekje!

Weinig afleiding

Het zal ook niet helpen dat de 45-jarige Bridget haar televisiewerk al zo lang moet missen. Waar ze normaal gesproken vele dagen achter elkaar aan de desk staat bij RTL Boulevard, is ze er nu al twee maanden niet meer geweest.

Lange tijd werd er gespeculeerd dat ze niet meer terug zou komen in het programma. Bridget gaf enkele dagen geleden echter eindelijk duidelijkheid!

In het programma Beau Blijft Binnen vertelde Bridget dat ze wél terugkomt in het programma. “Er zijn door de coronacrisis nu twee vaste teams waar ze mee werken, waarin iedereen gezond is.

Eén team voor het weekend en één team voor doordeweeks. Dus Ruben, Marieke en ik zitten even thuis als presentator”, vertelde Bridget.

Oogontsteking, tinteling of ‘covid-teen’: dit zijn de zeldzamere symptomen van corona

Bridget zei dat het hartstikke goed gaat en ze veel tijd heeft met haar zoon Mees. “In de ochtend ben ik juf aan het spelen.

Zelf heb ik een Spaanse cursus opgepakt, maar daar kom ik helemaal niet aantoe.” Mees zit in groep 8 en daar heeft ze het erg druk mee. “Het is natuurlijk tachtig jaar geleden dat ik al die vakken had op school.

Dat moet ik allemaal weer bijspijkeren. De middagen gebruik ik om boodschappen te doen voor mijn ouders, de honden uit te laten..”

Onlangs gaf Bridget een intiem inkijkje in het stulpje van haar en zoon Mees. Ze gaf haar volgers een volledige rondleiding in hun paleisje,

Moeder en 3-jarig dochtertje gered nadat man haar mishandeld en woning in brand steekt

Monique Westenberg staat stil bij haar overleden ‘pindamama’