in ,

Bizarre verslaving: Nicole eet elke dag deodorant

De 19-jarige Nicole uit New York lijdt aan één van de bizarste verslavingen ter wereld: ze kan niet stoppen met het eten van deodorant.

Gemiddeld werkt ze een halve stick per dag naar binnen en wanneer de bewuste deo niet op voorraad is, spuit ze de vloeibare variant op haar tong.

Nicole kreeg de smaak te pakken toen ze als peuter eens proefde van een deodorant-stick. Pas de afgelopen twee jaar is het deo-eten een ware obsessie voor haar geworden.

Lees ook  Vrouw leeft zo ‘spaarzaam’ dat ze zelfs weigert toiletpapier te kopen

Het verorberen van het riekende goedje bezorgt Nicole een droge mond en maagkrampen. Toch lijkt het onmogelijk ermee te stoppen.

Ze spuit soms zelfs vloeibare deodorant op haar tong. ‘Mijn brein zegt me dat ik het moet eten. Ik heb al geprobeerd ermee te stoppen, maar werd toen ziek en kreeg zeer zware hoofdpijn.

Zodra ik besef dat mijn deo op is, raak ik helemaal in paniek en echt geïrriteerd. Zonder deo zou ik een compleet ander mens zijn, vertelt Nicole.

Aluminium
Hoewel deosticks grotendeels uit was en olie bestaan, is ook aluminium één van de hoofdbestanddelen.

Lees ook  Tim vraagt zijn vriendin met een geknutselde ring ten huwelijk, terwijl hij op de ic ligt

De schadelijke gevolgen kunnen dementie, epileptische aanvallen en zelfs de dood zijn. Met veel moeite kon Nicole’s vriend haar overtuigen naar een dokter te gaan.

De arts bevestigde dat haar gezondheid op het spel staat. Hierop besloot Nicoloe te minderen, door amandelen te eten.

Toch eet ze nog dagelijks haar geliefde deo: ‘Het is zacht en het lijkt wel te smelten in mijn mond. Het heeft echt een unieke smaak.’

Man likt achterwerk aap en redt leven

Moeder drinkt 6 flessen cola op een dag: ‘Mijn verslaving maakt me kapot’