in

Bilal Wahib en Oussama Ahammoud nooit meer welkom op Instagram en Facebook!

De Instagram & Facebook accounts van beide acteurs werden gisteren verwijderd. ,,Alle content die kinderen in gevaar brengt, is afschuwelijk en wij doen er alles aan om die content van Instagram te weren’’, zei een woordvoerder tegen deze site.

,,Zodra we kennisnamen van de video, hebben we deze verwijderd, net als alle accounts die ermee geassocieerd zijn.

’’ Het bedrijf zegt er alles aan te doen om te voorkomen dat beelden uit de livestream alsnog op de site verschijnen. De acteurs kunnen geen nieuw account aanmaken, bevestigt Facebook na berichtgeving van NU.nl.

Lees ook  Levensgevaarlijk: ruziënde automobilisten tegen het verkeer in op snelweg

17.000 euro
Wahib (22) en Ahammoud (20) vroegen een jongen woensdagavond in een livestream op Instagram tegen betaling zijn geslachtsdeel te tonen. De jongen, vermoedelijk minderjarig, werd 17.000 euro beloofd.

Wahib werd aangehouden en is inmiddels weer vrij, maar wordt nog steeds verdacht van vervaardiging dan wel verspreiding van kinderporno.

Lees ook  Einde aan historische avondklok: maatregel die tot veel creativiteit leidde

Een 20-jarige man werd ondervraagd als getuige, waarschijnlijk was dat Ahammoud. Het is nog onduidelijk of het Openbaar Ministerie Wahib gaat vervolgen.

De omroepen BNNVara en Zapp, waarvoor Wahib het programma Teenage Boss presenteerde, stopten gisteren direct de samenwerking met hem.

Het platenlabel Top Notch, waarbij hij als rapper getekend stond, verbrak ook de banden. De politieacademie haalde vandaag een wervingscampagne offline omdat Wahib erin te zien is.

Advocaat Bilal Wahib reageert: ’Enorm veel spijt van totaal misplaatste grap’

Simge (20) had geen schijn van kans: man die fatale crash veroorzaakte op de A2 reed 256 kilometer per uur