in

Bijzonder gruwelijk! Moeder laat haar zoontje van 8 jaar zijn eigen braaksel opeten, geeft hem alleen maar kattenvoer als eten, verbrand hem met sigaretten en dat allemaal om een schokkende reden

De 34-jarige Pearl Fernandez uit Los Angeles heeft haar zoontje van acht jaar om de meest gruwelijke manier m*shandelt dat je maar kan doen. Het is waanzin dat een moeder zoiets met haar eigen kind kan doen.

De vrouw spoot opzettelijk pepperspray in de ogen van haar zoontje Gabriël. De jongen werd ook gedwongen om zijn eigen braaksel op te eten. Hij werd ook regelmatig de mond gesnoerd en opgesloten in de kast.

Lees ook  Scooterdief op zijn verjaardag aangehouden in Den Bosch

Ze verbrandde haar zoon ook regelmatig met sigaretten, liet hem kattenvoer eten en gaf hem ook op regelmatige basis slaag. Haar zoontje overleefde de m*shandelingen niet. De moeder is veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf.

Fernandez laat in de rechtbank weten dat ze veel spijt heeft. “Het enige dat ik zou willen is dat Gabriël nog zou zou leven”, zei ze.

Lees ook  Vrouw zwaargewond op straat gevonden na ruzie in Kaatsheuvel, man opgepakt door politie

Vrouw zegt dat haar stiefzoontje vermist is, maar de politie gelooft haar niet. Uiteindelijk brengt ze de politie naar het lichaam van jongetje, maar dan gebeurt er iets vreselijks met de vrouw

Wil jij een oplossing voor een slechte adem, tandplak en mondbacteriën. Je hebt hiervoor maar één ingrediënt nodig!