in

Bestuurder krijgt boete omdat auto zo smerig was dat het gevaarlijk was.

Laten we allemaal even eerlijk zijn. Hoeveel mensen hebben er een smerige auto of kennen minstens iemand wiens auto een regelrecht stort is?

Het is gewoon lekker gemakkelijk om iets op de achterbank te gooien en het daarna gewoon te vergeten totdat het uiteindelijk onderdeel gaat uitmaken van het interieur. En dan herhalen we dit proces met verschillende andere ‘dingen’ en dat wekenlang elke dag …

Vroeg of laat breekt het moment aan dat je er gewoon iets aan moet doen. Dat betekent grondig poetsen en opruimen om je auto terug in de oorspronkelijke glorie te herstellen.

Lees ook!
Een dappere beslissing die niet veel mensen in haar schoenen zouden nemen. Of toch?

Een bestuurder dreef het echter een beetje te ver en kreeg een boete omdat zijn auto zo smerig was dat het gevaarlijk werd.

De bestuurder werd maandag (13 mei) in Buckinghamshire in Engeland aan de kant gezet toen de politie de puinhoop binnen opmerkte.

Nadat hij een proces-verbaal kreeg en punten van zijn rijbewijs werden afgetrokken, werd de bestuurder gearresteerd voor een andere, niet gerelateerde aangelegenheid.

Lees ook!
Nicolette Kluijver toont afgetraind lichaam

De Thames Valley Police postte een foto van de auto op Twitter en waarschuwde bestuurders om zo niet rond te rijden.

Er lijkt zoveel afval in de auto te liggen dat het bijna onmogelijk is om de pedalen te bereiken. De politie omschreef de situatie als ‘gevaarlijk’ en verklaarde dat er zelfs afval werd gevonden achter de pedalen.

Ken jij iemand wiens auto ook zo stort is? Laat van je horen in de reacties!

Nicolette Kluijver toont afgetraind lichaam

Schoft lacht terwijl hij urineert op gedenksteen voor 9-jarige jongen die overleed aan kanker.