in

Bejaarde dames als de dood om naar verzorgingstehuis te moeten – dus kozen ze voor huisjes op wielen.

Deze bejaarde dames wilden kost wat kost vermijden om naar een home te moeten verhuizen. Ze kozen voor een erg leuke oplossing: huisjes op wielen.

Het is vandaag de dag bijna de regel dat mensen die niet meer zo goed voor zichzelf kunnen zorgen naar een verzorgingstehuis verhuizen. Uiteraard is het goed dat deze optie er is, maar sommige ouderen boezemt de gedachte alleen al angst in.

De gedachte dat je niet meer voor jezelf kunt zorgen en voor alles op anderen aangewezen bent, is niet meteen een prettig vooruitzicht.

Lees ook!
Vader “sloeg zijn babydochter herhaaldelijk vanaf haar geboorte totdat hij haar 3 weken later doodde.”

Deze dames waren echter echt bang om naar een verzorgingstehuis te moeten. In de plaats daarvan kochten ze kleine stacaravans. Een trend die we tegenwoordig wel vaker zien, zij het vooral bij jonge mensen.

Deze huisjes hebben eigenlijk alles te bieden wat een normale woning heeft, maar ze zijn iets kleiner in oppervlakte. Voorts is het ook een milieubewuste en duurzame levenskeuze.

Volgens Inhabitat zouden steeds meer mensen tussen de 51 en 70 jaar ervoor kiezen om in kleine huisjes te wonen. Op die manier hebben ze een betaalbare manier om toch zelfstandig te kunnen blijven wonen.

Lees ook!
Tasjesdief sleurt 65-jarige dame meters over straat in Rotterdam

Het voordeel is dat deze huisjes aan de behoeften van personen met bijzondere behoeftes aangepast kunnen worden. En dan zijn er nog mensen die het gebruiken om extra inkomsten te hebben. Dat is precies ook wat de Sausage Nonnas doen.

Deze Italiaanse dames reizen doorheen de hele VS en verkopen vanuit hun huisjes lekker eten.

Zou jij in zo’n piepklein huisje kunnen wonen? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit bericht met je vrienden!

Jonge bruid sterft 3 dagen na droomhuwelijk met liefde van haar leven in hospitaal.

André Hazes reageert zó op ophef om zijn ‘nieuwe look’