in

Bejaarde dame geeft pensioen uit aan knappe butlers om haar eten op te dienen in verzorgingstehuis

Als je je zorgen maakt om ouder te worden en je persoonlijkheid en plezier in het leven te verliezen, vrees niet. Deze oude dames hebben de tijd van hun leven. Een groep oude dames gaven een “onschuldig feestje” en werden zelfs een beetje ondeugend. Hoe? Ze huurden enkele knappe mannen in om naar hun verzorgingstehuis te komen.

De inwoners van het Milton Lodge Care Home in Essex in Engeland wilden hun dag een beetje opvrolijken. Een groep dames van het tehuis bleef bij het personeel aandringen om een van hun “ondeugende” wensen te vervullen.

Het enige wat ze wilden was enkele schaars geklede butlers die hun eten zouden opdienen. Claire Martin, activiteitencoördinator van het verzorgingstehuis, zei dat een van de inwoners steeds hetzelfde verzoek had. De 89-jarige Joan Corp vindt dat je nooit te oud bent om een beetje plezier te maken.

Lees ook  Sylvie Meis geeft kijkje in haar superdeluxe appartement

“Wanneer je Joan zou vragen wat ze die dag zou willen, antwoordde ze altijd ‘een man.’ Dus waren we niet verrast dat dit haar wens was. We praatten erover en iedereen steunde het idee”, vertelde Claire Martin.

Claire deed een beetje online research en besloot om de wens van de bejaarde dames in te willigen. De ondeugende inwoners kregen hun drie-gangen-maaltijd opgediend door enkele knappe mannen in kort shortjes.

“We zochten online en vonden een bedrijf genaamd Hunks in Trunks. Toen ze arriveerden lieten we hen weten wat ze moesten doen. Ze hadden een drie-gangen-maaltijd. Ook de dochters en kleindochters van de dames waren er. We vroegen hen om een beetje onschuldig te flirten. Het maakt niet uit hoe oud je bent, dus waarom niet?”

Lees ook  Britt Dekker was op Curaçao en laat ons fijne kiekjes gemaakt op het strand zien!

“De dames genoten er echt van, ze giechelden en hadden zichzelf mooi uitgedost”, vertelde de coördinatiemanager nog.

Maar het bleef niet bij eten opdienen. “Ze kregen allemaal een massage. De butlers gingen rond en vroegen of ze een massage wilden, en ze zeiden allemaal ja.”

DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ DIT ZO’N FANTASTISCH INITIATIEF VOND!

Bizar: man maakt zijn vrouw jarenlang wijs dat hij kanker heeft

Tiener helpt moeder bevallen op trein. En de ouders bedanken hem op de best mogelijke manier!