in

Beerput rond Marco Borsato nóg verder open

Het nieuws dat Marco en Leontine Borsato na een huwelijk van ruim 20 jaar gaan scheiden, is ingeslagen als een bom.

De twee gingen de afgelopen maanden door een rumoerige tijd, nadat het nieuws naar buiten kwam dat Marco vreemd was gegaan met pianiste Iris Hond. Nu de breuk dus een feit is, duiken de bladen verder in het roerige liefdesleven van Marco…

En de beerput is nu nóg verder opengegaan, nu Privé deze week stellig schrijft dat de zanger ook met zijn toenmalige secretaresse een affaire heeft gehad tijdens zijn huwelijk met Leontine, die daar ook achter zou zijn gekomen (zie video boven met Evert).

Iris Hond
Volgens Shownieuwsdeskundige en hoofdredacteur van Privé, Evert Santegoeds, zou vooral de affaire met Iris Hond een grote rol hebben gespeeld in de breuk tussen Marco en Leontine.

Toen zijn slippertje vorig jaar aan het licht kwam, beweerde Marco dat dit zich ruim tien jaar geleden tijdens het failliet gaan van zijn managementbedrijf TEG , had afgespeeld.

Daar worden echter vraagtekens bij gezet. “Onze informatie was dat dat veel korter geleden gebeurd was.

Dat kwam vooral naar buiten toen het nummer Lippenstift uitkwam, wat over minnaressen ging, dat iemand tegen mij zei:

‘Dat moet hij nodig zeggen, want in het voorjaar heeft hij hem nog bij Iris Hond uitgelaten’. Dus dat was zeker een affaire die veel losgemaakt heeft.”

Toen Marco in oktober de misstap met Iris opbiechtte, leek het erop dat Leontine hem (opnieuw?) al lang had vergeven en dat hun huwelijk staande zou houden.

Zo schreef de zanger op Instagram: “(…) Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren.

Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit.”

En Leontine reageerde: “Liefde hoeft niet perfect te zijn, zolang het maar echt is.” En onder de post van Marco schreef ze ook nog:

  Moeder gooit dochter en andere baby uit raam omdat ze een beperking heeft

“Hou van jou met heel mijn hart en ziel.” Aan Shownieuws vertelden ze al eerder over de ups en downs in hun huwelijk, en ze leken gelukkiger dan ooit!

Huwelijkscrisis
De geruchten dat de twee toch in een huwelijkscrisis zaten, doken voor het eerst op toen Marco begin dit jaar per direct zijn werkzaamheden stillegde vanwege een burn-out.

Al snel suggereerden de bladen dat er veel meer aan de hand zou zijn. Privé meldde al snel dat ze niet meer samenwoonden en dat niet Marco’s werk, maar zijn affaire met Iris Hond de oorzaak zou zijn geweest van de burn-out.

Zo zou Leontine het niet hebben kunnen waarderen dat Iris opnieuw op de affaire in ging afgelopen december.

De pianiste zei destijds tegen Privé: ‘Marco en ik hebben elkaar nooit ontlopen en konden elkaar altijd in de ogen blijven aankijken, omdat we onze fout erkenden.”

Die opmerkingen zouden bij Leontine in het verkeerde keelgat zijn geschoten, aangezien zij op dat moment net van een rustgevend bedoelde vakantie wilden genieten. “Onzin”, liet hun management weten.

Maar volgens Story zou het niet lang meer duren voordat de breuk wereldkundig gemaakt zou worden.

En vorige week dinsdag kwam het hoge woord er dan uit. Marco reageerde op Facebook en schreef:

“Na een huwelijk van meer dan twintig jaar hebben we met pijn in onze harten besloten om uit elkaar te gaan. We zijn dankbaar voor de mooie jaren die ons samen zijn gegeven.”

Maan
Naast Marco’s voormalige secretaresse en Iris Hond zingen er nog veel meer namen rond van bekende en onbekende vrouwen met wie Marco het bed zou hebben gedeeld.

Story meldde onlangs dat ook de naam van zangeres Maan wordt genoemd. Marco heeft haar goed leren kennen in 2016 bij The Voice of Holland, want hij was haar coach.

  Gehackt door je partner: duizenden mensen bespioneerd via stalkerware

Haar management wilde verder niet reageren. Maar een bron uit ‘t Gooi meldde in Story dat ze altijd contact hebben gehouden…

Ex Denise Boekhoff
Ook de naam van zijn ex, Denise Boekhoff, is weer opgedoken. Marco was 8 jaar lang met haar samen en ze gingen in 1996 uit elkaar, omdat zij verliefd was geworden op een andere man.

Maar na een paar jaar ging die relatie weer uit en volgens Story zouden ze daarna weer contact hebben gekregen en gehouden, ook dus tijdens zijn huwelijk met Leontine.

En dat zou zij niet leuk hebben gevonden. En Story heeft ook weten te melden dat Marco de laatste tijd ineens vaak reageert op haar Instagramfoto’s.

“Prachtig ben je nog steeds”, zou de zanger hebben geschreven bij een foto van Denise, die modellenwerk doet.

Dat Marco Borsato niet altijd braaf is geweest tijdens relaties, heeft hij al wel eens toegegeven op televisie.

In het SBS6-programma Saved by the Bell, waarin kinderen BN’ers het hemd van het lijf vragen, werd hij geconfronteerd met de vraag of hij ooit vreemd is gegaan.

Daarop antwoordde de zanger dat hij iemand had gekust en dat hij dat beter niet had moeten doen!

Seks in Zuid-Afrika
In 2008 bij de première van de Nederlandse speelfilm Zomerhitte deed Marco ook al een opvallende uitspraak.

Voor de camera’s van het BNN-programma Spuiten & Slikken vroeg Dennis Storm waar en wanneer hij voor het laatst ‘hete s*ks’ had.

Borsato antwoordde toen dat het nog de week daarvoor was en wees op de meegebrachte wereldkaart Kaapstad aan in Zuid-Afrika.

“Dat horen jullie misschien nog wel een keer”, vertelde hij. De vraag werd daarna ook aan zijn vrouw Leontine gesteld en die zei:

“Ik ben daar helemaal niet geweest vorige week, ik weet niet wat dat pijltje daar doet.” Of het een grapje was of niet, werd niet duidelijk.

Monique wil voor altijd bij André blijven

Davina Michelle laat niks aan je verbeelding over met pikante foto