in

Beer stort te pletter van klif nadat hij met stenen bekogeld werd.

Waarschuwing: Heftige beelden niet geschikt voor gevoelige kijkers.

Op de sociale media circuleert een schokkende video van een bruine beer die van een klif in een rivier stort nadat hij door mensen werd opgejaagd in het noorden van India.

De video toont hoe de beer een steile rotswand probeert op te klimmen wanneer hij plotseling met stenen bekogeld wordt. De beer verliest zijn evenwicht en tuimelt ongeveer 20 meter de diepte in. Op de achtergrond is te horen hoe de mensen juichen.

Lees ook  Vrouw knuffelt kat die geen aandacht kreeg, hij is zo blij dat hij lief begint te miauwen

Volgens de lokale media zou de beer later verdronken zijn. De dorpelingen zouden de beer niet alleen opgejaagd hebben, maar ook met stenen bekogeld hebben.

Eerder op de dag was de beer erin geslaagd om zich te bevrijden uit prikkeldraad waarin hij was komen vast te zitten. Maar van zodra het dier bevrijd was, begonnen de dorpelingen hem te bekogelen met stenen.

Lees ook  Pit Bull sterft na het redden van kinderen van agressieve slang

Bruine beren zijn in India een bedreigde diersoort door een alsmaar kleiner wordende habitat en het gebrek aan beschermde zones.

De beelden van het verschrikkelijke incident kan je bekijken op YouTube. Waarschuwing: De video is niet geschikt voor gevoelige kijkers.

DEEL dit bericht als ook jij vindt dat er meer internationale druk moet komen om bruine beren in India beter te beschermen. Dit mag gewoon nooit meer gebeuren.

Matador veegt ‘tranen’ droog van bebloede stier alvorens hem te doden.

Rico Verhoeven: “Mijn vader heeft mij al die jaren zo veel pijn gedaan”