in ,

Baby’tje is bij geboorte kleiner dan een potlood – zo ziet hij er bijna twee jaar later uit

Toen de kleine Lawson bijna twee jaar geleden werd geboren, was hij niet groter dan een potlood. Artsen vreesden het ergste …

Maar tegen alle verwachtingen in heeft hij het overleefd en blijft de jongen dagelijks ongelooflijke vooruitgang boeken, ook 22 maanden later.

Als je in verwachting van je eerste kindje bent, is het normaal om nerveus en gespannen te zijn. Er staat per slot van rekening een klein wonder te gebeuren. Het is een onvergetelijk moment als je jouw baby voor het eerst ontmoet.

Voor Julia en Jason Clardy was de geboorte van hun eerste kindje helaas niet zo idyllisch als we zouden Hun baby’tje, Lawson, was drie maanden te vroeg geboren en kleiner dan een potlood, meldt Sharably.

Lees ook  Zien: Tijd voor Hélène Hendriks in bikini, met een flinke bos hout voor de deur!

Tegen alle verwachtingen in overleefde de kleine jongen. Dankzij het harde werk van het medische team en zijn ijzersterke wil overtrof hij alle verwachtingen.

Lawson werd op 2 mei 2019 geboren, toen Julia in haar 23e zwangerschapsweek was. Hij woog slechts 700 gram.

Hij verbleef 133 dagen op de neonatale intensive care. Het baby’tje had een gat in zijn darmen en onderging verschillende operaties. Daarnaast lijdt Lawson ook aan andere pathologieën, maar hij bleek een echte vechter te zijn.

Op de bovenstaande foto is Lawson te zien met hetzelfde potlood als toen hij werd geboren. Het is fantastisch om te zien hoe hij groeide!

Lees ook  Heel veel kritiek op nieuwe foto van Famke Louise: ‘Je ziet letterlijk alles’

Op 25 februari, bijna 22 maanden na zijn geboorte, schreef zijn moeder op Facebook:

“Het verhaal van Lawson is niets minder dan een wonder. Terwijl Lawson nog steeds worstelt met chronische longziekte en ontwikkelingsachterstanden, blijft hij alle verwachtingen overtreffen.

[…] Hij krijgt geen zuurstof meer toegediend en zal binnenkort zijn G-tube laten verwijderen! Ondanks alle obstakels die hij tegenkomt, blijft Lawson de levens van zoveel gezinnen veranderen, ook die van ons!”

Deze kleine jongen kent geen makkelijke start in het leven, maar vecht moedig door, omringd door een gezin dat zielsveel van hem houdt en ondersteunt!

We wensen de kleine Lawson en zijn gezin veel succes en geluk!

Op de vlucht geslagen automobilist in Haarlem aangehouden wegens ontvoering van kinderen

Enorme spin begluurt zingende vrouw in douche