in

Baby ligt twee dagen naast lichaam 0verleden moeder (19 jaar)

Een vijf maanden oude baby heeft twee dagen naast zijn overleden moeder (19) gelegen, voordat haar lichaam door gealarmeerde politieagenten werd ontdekt in een woning in Glasgow. De moeder en zus van het overleden meisje hadden al enkele dagen niets van haar gehoord en schakelden uit ongerustheid de politie in.

Nadat agenten de deur van de woning in hadden getrapt, troffen zij het levenloze lichaam van de jonge moeder aan op de bank. Naast haar lag haar zoontje Declan, die met uitdrogingsverschijnselen direct naar het ziekenhuis werd gebracht.

Lees ook  Zelfs Yolanthe wist zich geen houding te geven bij dit kampvuur

Ziek
De 19-jarige Courtney leed aan diabetes type 1, maar het is tot nu toe nog niet duidelijk wat de doodsoorzaak is geweest. De moeder van Courtney vertelt aan de Daily Mail dat haar dochter voor de geboorte van haar zoontje, twee miskramen heeft gehad. Volgens de moeder zou dit mede een gevolg zijn van de diabetes.

Lees ook  Moeder ‘sterft’ tijdens bevalling – dan fluistert vader 2 woorden in haar oor en wordt lijkbleek

De jonge moeder stortte zich na de geboorte van haar baby volledig op het moederschap. Ze woonde sinds kort samen met haar vriend, maar na een ruzie is hij een week voor haar overlijden uit de woning vertrokken.

Schoonmoeder verandert naam van baby’tje terwijl moeder herstelt van spoedkeizersnede

Zo zien de kinderen van Michael Jackson er nu uit